GÜNDEM

Cem Küçük'ten Etyen Mahçupyan'a: Açıklayın sizi tutan mı var?

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamalar Türkiye yazarı Cem Küçük'ü kızdırdı. "Şu bildiklerinizi anlatın!" diyen yazar Erdoğan'ın büyük lider olduğuna vurgu yaptı.

Cem Küçük'ten Etyen Mahçupyan'a: Açıklayın sizi tutan mı var?

Ahmet Davutoğlu partisini kurdu kurmasına ama Cem Küçük partililerin yaptığı açıklamalara takıldı. Etyen Mahçupyan'ın “Davutoğlu bildiklerini anlatırsa yakın tarih yeniden yazılır” açıklamasını hatırlatan yazar,  "Sizin derdiniz ülkeyi yönetmeye talip mi olmak yoksa eski defterler üzerinden Başkan Erdoğan’a laf mı çakmak?" diye sordu.

Mahçupyan'a seslenen Küçük,  "Siz açıklayın Etyen Bey. Herkes yakın tarihte ne olduğunu öğrensin.Sadece zihinleri bulandırıyorsunuz. Milletin aklıyla alay ediyorsunuz. Projeniz, yapacağınız bir iş olmadığı için ha bire boş laf salatalarıyla gündemi işgal ediyorsunuz." dedi.

Şu bildiklerinizi anlatın!

Ahmet Davutoğlu partisini kurdu. Hayırlı olsun. Olsun da, arkadaş sizin derdiniz ülkeyi yönetmek mi yoksa dedikodu mu yapmak!.. 
Bir eski vekil çıkıyor, "devr-i sabık oluşturacağız" diyor. Biri çıkıyor, “Bakanlar 17-25 Aralık’ta Yüce Divan’a gitmeliydi” diye özlem belirtiyor. Dün de Etyen Mahçupyan, “Davutoğlu bildiklerini anlatırsa yakın tarih yeniden yazılır” açıklamasında bulundu. 
Anlamadığım şu: Sizin derdiniz ülkeyi yönetmeye talip mi olmak yoksa eski defterler üzerinden Başkan Erdoğan’a laf mı çakmak? İçinizdekileri dökün. Ne demek Davutoğlu konuşursa yakın tarih yeniden yazılır demek! Açıklayın o zaman. Sizi tutan mi var? Böyle aba altından sopa göstermek ne arkadaş. Net olun...
Etyen Bey bu açıklamayı yaptığına göre yakın tarihi biliyor demektir. Siz açıklayın Etyen Bey. Herkes yakın tarihte ne olduğunu öğrensin. 
Ha bana sorarsanız anlatacağınız bir şey yok. Sadece zihinleri bulandırıyorsunuz. Milletin aklıyla alay ediyorsunuz. Projeniz, yapacağınız bir iş olmadığı için ha bire boş laf salatalarıyla gündemi işgal ediyorsunuz.
İşte bu yüzden Erdoğan büyük lider. Çünkü net, kesin ve dobra. Kendini kurnaz sanan siyasilerin akıbetini biliyoruz. Çoğu ortada yok. Olanların da hâlini görüyoruz ve iç çekip onlara acıyoruz...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar