GÜNDEM

Cem Küçük'ten CHP'li İlhan Kesici ve Deniz Yavuzyılmaz'a teşekkür

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, Karadeniz'de bulunan doğal gaz rezervi ile ilgili yaptıkları açıklamalardan dolayı CHP Milletvekilleri İlhan Kesici ve Deniz Yavuzyılmaz'a teşekkür etti.

Cem Küçük'ten CHP'li İlhan Kesici ve Deniz Yavuzyılmaz'a teşekkür

Türkiye'nin, Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğal gaz rezervini keşfetmesinin ardından açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük de bugün kaleme aldığı yazısında Tuna-1 kuyusunda bulunan doğalgazın önemine değindi.

Bulunan rezervin, cari açığın kapanmasında etkili olacağını belirten Küçük, ilerleyen zamanlarda yapılan işin değerinin daha iyi anlaşılacağını ifade etti.

Muhalefet partileri milletvekillerinin keşfedilen rezerv ile ilgili çok sessiz kaldıklarını hatırlatan Küçük, CHP İstanbul Miletvekili İlhan Kesici ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın ise istisna olduklarını söyledi.

Kesici ve Yavuzyılmaz'ın konu ile ilgili atmış oldukları tebrik içerikli paylaşımları köşesine taşıyan Küçük, "Deniz Bey genç siyasetçi. Başarılı ve gerçekten hem Zonguldak hem ülkemiz için iyi işler yapma gayretinde. Yolu her daim açık olsun. İlhan Kesici Bey zaten çok tecrübeli siyasetçi. Ülkemiz için iyi olan her işin içinde var." şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar