GÜNDEM

Cem Küçük'ten çarpıcı yazı: Oda TV bir millî güvenlik sorunudur

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü köşe yazısına 'Oda TV bir milli güvenlik sorunudur' ifadesi ile başladı.

Cem Küçük'ten çarpıcı yazı: Oda TV bir millî güvenlik sorunudur

MİT mensupları hakkında yaptığı haberler ile gündeme gelen ve birçok çalışanının ceza aldığı Oda TV, Müyesser Yıldız üzerinden yeniden gündemde.

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük de bu konuyu ele aldığı yazısında Oda TV'nin milli güvenliği tehdit eden yayınlarına değindi.

Küçük, Libya’da görev yapan MİT mensupları ile ilgili haberi hatırlattı. Bunun yanında Müyesser Yıldız ile bir askerin birlikte yazdığı yazılar konusuna da değindi. Küçük, konuya ilişkin Sabah gazetesinde yayınlanan haberi köşesinde paylaştı. Bu örnekler üzerinden Cem Küçük, 'Oda TV bir milli güvenlik sorunudur' çıkarımını yaptı. 

İşte Cem Küçük'ün yazısı:

Odatv bir millî güvenlik sorunudur. Libya şehidimizin kimliğini ifşa ettiler. Türkiye'nin sırlarını ifşa etmek için ellerinden geleni yaptılar. Dün Sabah gazetesinde Halit Turan "Köstebek astsubayın flaş tapeleri: Müyesser abla ile beraber yazıyoruz" başlıklı harika bir habere imza atmış. Kendisini ve Sabah'ı kutluyorum. Hiç dokunmadan veriyorum: *** Soruşturmanın bir numaralı şüphelisi astsubay Erdal Baran'ın şüpheli Müyesser Yıldız ile Tele 1 Temsilcisi İsmail Dükel'e özellikle Suriye ve Libya'ya yönelik TSK'da gizlilik içerisinde yürütülen askerî harekâtların öncesi veya sonrasında elde ettiği bilgileri vakit kaybetmeksizin servis ettiğine ilişkin kaydedilen tapelere geniş yer verildi.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar