MEDYA KÖŞESİ

Cem Küçük'ten bomba yazı! 'Bunların küsme ve barışmaları sahici mi?'

Takvim Gazetesi yazarı Cem Küçük, bugün kaleme aldığı yazıda Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar'ın yaşadığı tartışmaya değindi. İki gazetecinin tartışmasında "Belli ki araya girenler oldu." diyen Küçük, "Ve bu iş uzarsa, “AK Parti bu işten galip çıkar, kavganız onlara yarıyor” dediler. Uğur Dündar’ın geri vites yapması bundandı." ifadelerini kullandı.

Cem Küçük'ten bomba yazı! 'Bunların küsme ve barışmaları sahici mi?'

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in gazeteci Uğur Dündar'ın da kuruculuğunu yaptığı Artı 1 TV'ye kara para imasında bulunması ikili arasında tartışmaya neden olmuştu. Uğur Dündar, Yılmaz Özdil'e çok sert sözlerle yüklenmişti. Takvim yazarı Cem Küçük, Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil tartışmasının perde arkasını yazdı.

Gündeme bomba gibi düşen tartışma sonrası "O günlerde ben de muhalif medyadaki bazı isimlerle konuştum" diyen Cem Küçük köşesinde, "Özdil-Dündar kavgasında çoğu muhalif gazeteci Dündar’dan yana tavır aldı. Özdil tek başına kalmıştı. Özdil’i savunan tek bir isim bile yoktu. Hatta kavga uzasaydı Yılmaz Özdil Sözcü’den kovulacaktı..." ifadelerine yer verdi.

İşte o yazı:

Yılmaz Özdil 2013’te Artı 1 televizyonunun kuruluşunda kara para imasında bulundu. Kastettiği doğrudan Uğur Dündar’dı. Dündar bunun üzerine Tele 1 kanalında Yılmaz Özdil’e Allah ne verdiyse söyledi... Kavgada bile söylenmeyecek sözleri sarf etti.

Dündar, “Sakın cenazeme gelme. Yılmaz Özdil benim için bitmiştir. Sana yazıklar olsun. Hâlâ ‘değerli ağabeyim’ diyor. Sakın bana değerli ağabeyim deme. Sen artık değersiz Yılmaz’sın. Karşıma çıkarsan çok fena olur. Daha fazla uzatırsan bir tane çarpar yollarım. Yine söylüyorum sakın cenazeme gelmesin. Benim için bitmiştir. Yazıklar olsun" dedi.

Tabii muhaliflerin hepsi şaşkındı. İki sıkı dost bilinen gazetecinin arasına kara kedi girmişti... Aradan iki üç geçince ne olacak diye beklerken Uğur Dündar geri vites yaptı. Kendisini olayın yaşandığı anda ağlayarak arayanların olduğunu vurgulayan Dündar, "Ben de o akşam hakikaten elektro kardiyografi kâğıdını saklıyorum...

Yazının devamı için tıklayınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum