GÜNDEM

Cem Küçük'ten bomba Sözcü iddiası: FETÖ şirketlerinden para akışı var!

TGRT'de Fuat Uğur'la birlikte Medya Kritik programını yapan Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, İnternethaber stüdyolarında Hadi Özışık'ın konuğu oldu...

Cem Küçük'ten bomba Sözcü iddiası: FETÖ şirketlerinden para akışı var!

Gazeteci Hadi Özışık'ın Youtube kanalına konuk olan Cem Küçük, Sözcü davasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Hadi Özışık'ın "Emin Çölaşan'dan FETÖ'cü olur mu?" sorusuna "O da Türkiye'deki yargı tuhaflığı" cevabını verdi. 

Bu cevap üzerine Hadi Özışık, "Türkiye'deki yargı düzeninden ziyade, senin bir takım girişimlerin olabilir bu işte. Sen gittin Sözcü lehine ifade verdin" dedi. 

Cem Küçük şunları söyledi: "Ben Cumhuriyet'le ilgili yazı yazmıştım, savcı bey beni çağırdı ifademi aldı, doğru. Bunu Akın Atalay da yazdı. Soruşturma öyle yürüdü. Sözcü'de benim de içinde olduğum bazı 5-6 kişinin ifadelerini aldı. Ama ben hatırlarsan 1. iddianameyi eleştirdim. 

MİT Tırları haberinde eğer "Türk devleti Lahey'de yargılansın" diye haber yapıp, "Türk devleti teröristlere silah verdi" dersen, sen hainsindir. Bunun hiç lamı cimi yok.
 
FETÖ ŞİRKETLERİNDEN SÖZCÜ'YE PARA AKIŞI

Masak raporlarında çok net bir FETÖ para alışverişi var Fethullahçı şirketlerle. 2014-2015'te bu şirketlerden Sözcü'ye para akışı olmuş. Bence ceza alır. Manşetlerden, yazılardan, Necati Doğru'nun yazılarından ceza alacağını düşünüyorum. Ama tabi mahkemenin kararı. 

FETÖ'cü diye bir suçlama yok orda zaten, ama FETÖ'ye yardım var. 

YAYININ TAMAMINI ŞÖYLE:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar