GÜNDEM

Cem Küçük'ten BBC'ye terör tepkisi: Yazık bu batı medyasına

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "Tarihçi akademisyen Mark Almond: Erdoğan'ın planı yeni bir iç savaşa davetiye çıkarıyor" başlığını kullanan BBC'ye sosyal medyadan tepki göstererek "Yazık bu batı medyasına" dedi.

Cem Küçük'ten BBC'ye terör tepkisi: Yazık bu batı medyasına

Türkiye'nin ABD ile uzun süren ortak güvenli bölge görüşmeleri sonrasında Fırat'ın doğusuna yönelik Barış Pınarı Harekatı'nı başlatması dünyada da büyük yankı uyandırdı.

Birçok yabancı medya kuruluşu, gelişmeleri son dakika olarak verirken bazı medya kuruluşları da çeşitli analizlerle ana gündemlerine Barış Pınarı Harekatı'nı aldı.

BBC Türkçe'de yayımlanan haberde ise Tarihçi akademisyen Mark Almond'ın değerlendirmelerine yer verildi. Almond, "Erdoğan'ın planı yeni bir iç savaşa davetiye çıkarıyor" yorumu yaparken Cem Küçük, BBC Türkçe'ye tepki gösterdi.

Küçük, BBC'nin bu haberi ile ilgili "İç savaş mı? YPG adam öldürür görmezsiniz. Önüne geleni infaz eder susarsınız. Esad yüzbinlerce masumu kimyasal gazla öldürür ağzınızı açmazsınız. Yazık bu Batı medyasına" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar