GÜNDEM

Cem Küçük'ten Abdulkadir Selvi'ye kabine göndermesi

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, sık sık kulis yazıları ve kabine değişikliği iddiaları ile gündeme gelen Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye göndermede bulundu.

Cem Küçük'ten Abdulkadir Selvi'ye kabine göndermesi

Kulis yazıları ve kabine değişikliği iddiaları ile sık sık gündeme gelen Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye Cem Küçük'ten önemli bir eleştiri geldi. 

Küçük, Selvi'nin bir yılda tam beş kez kabine değişikliği olacağını iddia ettiğini fakat hiçbir iddiasının doğru çıkmadığını yazdı. Küçük ayrıca kabine değişikliğini sadece Cumhurbaşkanı'nın bileceğini de ekledi. 

İşte o ifadeler:

Ankara kulislerinde sürekli konuşulan ve merak edilen konulardan biri "kabine değişecek mi?" sorusudur. “Erdoğan bir aya kadar bütün kabineyi değiştiriyor” diyen de var “Erdoğan kabinede üç beş değişiklik yapacak” diyen de... Geçen sene AK Parti büyükşehirleri kaybedince hemen herkes "kabine revizyonu olur mu?" diye soruyordu. Başkan Erdoğan medya istiyor ya da başkası söylüyor diye asla kabineyi değiştirmeyeceğini ilan etti...

Bu konuda en iddialı yazıları yazan Hürriyet gazetesinden Abdülkadir Selvi... Son bir senede Selvi defalarca kabinenin değişeceğini yazdı. Ama değişen bir şey olmadı. 22 Temmuz 2019’da “Yeni dönemin siyasi kodları” başlıklı yazı yazan Selvi “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt gezilerinden hemen sonra AK Parti yönetiminde kabinede mini revizyona gideceğini” iddia etti. Peki gitti mi Erdoğan? Hayır. Kabine değişikliği ilgi çeken bir başlık. Selvi bunun farkında. Bu kez de 9 Eylül 2019’da aynı konuyu işledi.

“Kabine değişikliği ne zaman?” başlıklı yazısında bu işleri bilen birisinin kendisine "kabine değişikliği 2-3 ay sonra olacak" dediğini aktardı. Sonuç: Kabine yine değişmedi... Bu işleri bilen arkadaş kimmiş, onu da öğrenemedik...

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar