GÜNCEL

Cem Küçük: Yolun sonu görünüyor FETÖ'cüler!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, FETÖ mensuplarının birey olmaya aslında 15 Temmuz sonrası başladıklarını belirtti. Küçük, ''Türkiye’deyken okullardan mezun olunca işleri hazırdı. İş aramak ya da bulmak gibi dertleri yoktu. Hepsinin beyni ve aklı kiraya verilmişti. Yurt dışına kaçanlar pizzacıda çalıştı, taksicilik yaptı. Zamanında en tepe konumlarda görev yapanlar neden o duruma düştüklerini sorgulamaya başladı'' dedi.

Cem Küçük: Yolun sonu görünüyor FETÖ'cüler!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü köşesinde, ''FETÖ, Kırgızistan ve 15 Temmuz eleştirileri'' başlıklı dikkat çeken bir yazı yayınladı. Küçük, FETÖ mensuplarının birey olmaya aslında 15 Temmuz sonrası başladıklarını verdiği, ''Türkiye’deyken okullardan mezun olunca işleri hazırdı. İş aramak ya da bulmak gibi dertleri yoktu. Hepsinin beyni ve aklı kiraya verilmişti. Yurt dışına kaçanlar pizzacıda çalıştı, taksicilik yaptı. Zamanında en tepe konumlarda görev yapanlar neden o duruma düştüklerini sorgulamaya başladı'' örneği üzerinden belirtti. Küçük bunun yanı sıra, FETÖ'cüler'e yolun sonunun geldiğini belirterek, ''FETÖ gibi kirli ve her türlü suça bulaşmış bir terör örgütüyle zamanla kimse çalışmak istemeyecektir. Bulunduğunuz ülkelere alışmaya çalışmayın, yakında hepiniz iade edilecek ve hukuk içerisinde yargılanacaksınız'' dedi. 

İşte o yazı... 

FETÖ ilginç bir örgüt. Terör örgütü olduğuna şüphe yok. Ancak 15 Temmuz’dan sonra yurt dışına kaçan FETÖ’cülerden ilginç açıklamalar geliyor. 
15 Temmuz olduktan belli süre sonra yurt dışına kaçan bazı gazeteciler FETÖ’nün rolünü sorgulamaya başlamıştı. Sonra sesleri bıçak gibi kesildi. Hepsi 15 Temmuz’un kurgu ve kontrollü darbe olduğunu söylemeye başladılar.
Adil Öksüz, Kemal Batmaz, Hakan Çiçek, Nurettin Oruç gibi FETÖ’nün has sivil imamlarının Akıncılar Üssü’nde ne aradığını izah edemediler. 15 Temmuz’un bir FETÖ darbe girişimi olduğundan şüphe yok. Ama FETÖ terörist müritlerini kandırmaya devam etti. Elbette herkes aptal değil. 
FETÖ mensupları birey olmaya aslında 15 Temmuz sonrası başladı. Çünkü Türkiye’deyken okullardan mezun olunca işleri hazırdı. İş aramak ya da bulmak gibi dertleri yoktu.
İçinde bulundukları yapı onlara ne görev verirlerse onu yapıyorlardı. Hepsinin beyni ve aklı kiraya verilmişti. 
Yurt dışına kaçanlar pizzacıda çalıştı, taksicilik yaptı. Evlere temizliğe giden bile vardı. Zamanında en tepe konumlarda görev yapanlar neden o duruma düştüklerini sorgulamaya başladı. 

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar