GÜNCEL

Cem Küçük yazdı: CHP'den destek alan '104 Amiral Cuntası, tarihin ve milletin vicdanında mahkum olmuştur!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Türkiye'nin yakın tarihinin dabe travmalarıyla dolu olduğunu son olarak 104 emekli amiralin yayınlamış oldukları muhtırayı da içine katarak bu gibi olayların yaşanmaması gerektiğini Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını belirtti. Küçük bunun yanı sıra, CHP'den destek alan 104 amiral cuntasının tarihin ve milletin vicdanına mahkum olduğunu da belirtti.

Cem Küçük yazdı: CHP'den destek alan '104 Amiral Cuntası, tarihin ve milletin vicdanında mahkum olmuştur!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Türkiye'nin yakın tarihinin dabe travmalarıyla dolu olduğunu son olarak 104 emekli amiralin yayınlamış oldukları muhtırayı da içine katarak bu gibi olayların yaşanmaması gerektiğini Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını belirtti. Küçük bunun yanı sıra, CHP'den destek alan 104 amiral cuntasının tarihin ve milletin vicdanına mahkum olduğunu da söyledi. 

Cem Küçük, Veryansın TV isimli bir internet sitesinin  bildirinin yayımlandığı geceden itibaren cunta yayın organı gibi hareket etmesine anlam veremediğini, varoluş amacının tamamen spekülasyon yaratmak olduğunu söyleyerek, savcılara seslendi.  

İşte o yazı... 

Türkiye’nin yakın tarihi travmalarla dolu. 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 27 Nisan e-Muhtırası vb...
Son olarak da 104 emekli amiralin yayımladıkları muhtıra. 
Dikkat ettiyseniz bütün darbelerin yapılış, muhtıraların veriliş saati gece karanlığının çöktüğü zaman dilimlerinde!.. Yani her türlü uğursuzluğun, kanun dışılığın, pervasızlığın rahatça hayata geçirilebildiği anlarda...
Ülkemizin köklerinde maalesef derinden filizlenmiş olan vesayet anlayışı her on yılda bir baş veriyor, milletimizde ne tat bırakıyor ne huzur. 
Hâlbuki bizim bunları geride bırakmamız gerekiyordu. 21. yüzyılın bambaşka ajandaları, gündemleri var. Eğer Türkiye olarak yeni döneme ayak uydurmak istiyorsak, artık sabah erken kalkanın darbe yapamayacağı bir ülke olduğumuzu kabullenerek işe başlayalım.
Evet, Türkiye eski Türkiye değil... Asker-siyaset ilişkilerini sivil ağırlıklı olarak yeniden dizayn eden, kahraman Silahlı Kuvvetlerimizi siyasetin içinden çekip çıkararak tamamen kendi alanında başarıyla faaliyet göstermesini temin eden bir Cumhurbaşkanımız var.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum