GÜNCEL

Cem Küçük, ünlü komedyenlere seslendi: Nereye kayboldunuz?

Barış Pınarı Harekatı başladığı andan bu yana sanatçıların sessizliği dikkat çekiyor. Bu sessizliğin altını çizen Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Beyazıt Öztürk'e" seslenerek "Nereye kayboldunuz?" diye sordu.

Cem Küçük, ünlü komedyenlere seslendi: Nereye kayboldunuz?

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı, başarılı bir şekilde devam ederken sanatçıların destek konusundaki pasifliği dikkatlerden kaçmadı.

Cem Küçük de sanatçılara özellikle de Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Beyazıt Öztürk'e "nereye kayboldunuz?" diye sordu. 

İşte Cem Küçük'ün o ifadeleri:

Millet demişken… Milletin askerleri, polisleri, bakanları, siyasetçileri ulusal güvenlik için kellelerini koltuğa alıyorlar peki milletin “sanatçıları” ne yapıyorlar?

Misal Cem Yılmaz. Misal ağaç duyarlılığıyla bilinen diğer sanatçılar ve şovmenler. Seslerini duyabiliyor muyuz? Herhangi bir tweetlerini gördük mü? Çevreyle, toplumsal açıdan infial oluşturan olaylarla ilgili demiri tavında döven bu arkadaşlar, konu ulusal güvenlik olunca nereye kayboluyorlar? 

Hatırlayalım, 2001 yılında Ocean’sEleven filminin dünyaca ünlü yıldızları, sırf ABD ordusuna moral olsun diye İncirlik Üssü’nü ziyaret etmişlerdi. Aralarında kimler mi vardı? George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Andy Garcia… Hepsi dünyanın en bilindik aktörleri-aktrisleri. Dünya kadar paraları var, kendilerini tanımayan yok. Ama sırf ülkelerinin güvenliğini ilgilendiren konuda ihtiyaç duyuldu diye filmlerinin galasını ülkelerinden binlerce km uzaklıktaki bir askerî üsse yapabilecek kadar vatansever hisler taşıyorlardı. Üstelik bu oyuncuların tamamı Demokratları destekliyordu.

Barış Pınarı Harekâtı başka bir ülkenin güvenliği için mi düzenleniyor? Sınırlarımızın korunması için düzenlenen bir askerî harekâta destek vermek neden ağır geliyor? Çok samimi duygularla soruyorum. Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Beyazıt Öztürk ve diğerleri. Gerçekten Barış Pınarı Harekâtı için ne düşünüyorsunuz? Merak ediyorum!..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar