KULİS

Cem Küçük tasfiye mi oldu? Yayına neden çıkmadı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arabistan gezisinde uçağa alınmayan Cem Küçük bugün 24 TV'de yayınlanan programına çıkmadı.

Cem Küçük tasfiye mi oldu? Yayına neden çıkmadı?
GAZETECİLER.COM- (ÖZEL İÇERİK) - Cem Küçük, hafta içi hergün Ersoy Dede ile birlikte 24 TV'de yaptıkları Günün Manşeti programına çıkmadı. Ersoy Dede bugün programı Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'le sundu.

Sosyal medyadan "Cem Küçük yayında neden yok?" tepkileri gelirken, Cem Küçük'ün bugün programa çıkmaması akıllara "tasfiye mi oluyor?" sorularını getirdi.

Gazeteciler.com'un kulislerden edindiği bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arabasitan gezisinde listede adı olmasına rağmen üstü çizilerek, uçağa alınmayan Cem Küçük için tasfiye süreci başlamış olabilir.

Cem Küçük'ün 17-25 Aralık süreci ile ilgili Samsun'da verdiği konferansta söyledikleri tepkilere neden olmuştu. Bu sözlerin içeride de rahatsızlık yarattığı ve Ethem Sancak'a kadar ulaştığı biliniyor.

Bunun yanında Cem Küçük'ün Star Gazetesi'ndeki bugünkü yazısı yayınlandı.

Ersoy Dede, Twitter'dan Günün Manşeti'ne üç günlük bir ara verdiklerini duyurmuştu. Ara bitiminde Cem Küçük'ün programda olmaması kafaları karıştırdı.

Konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Bakalım ilerleyen günlerde Cem Küçük programa devam edecek mi? Bu sorunun cevabı diğer soruların da cevabı olacak. 

ÇOK OKUNANLAR