POLEMİK

Cem Küçük Sözcü'ye fena çaktı; Sıra size de gelecek

Cem Küçük, 17-25 Aralık darbe teşebbüsünde FETÖ ağzıyla yazan Sözcü yazarlarının hakim karşısına çıkacağını iddia etti..

Cem Küçük Sözcü'ye fena çaktı; Sıra size de gelecek

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, 17-25 Aralık darbe teşebbüsünde FETÖ ağzıyla yazan Sözcü yazarlarının hakim karşısına çıkacağını iddia etti..

Cem Küçük, bugünkü yazısında Sözcü hakkında yeni bir dava açılacağını ve gazetenin Uğur Dündar, Emin Çölaşan ve Yılmaz Özdil gibi önemli yazarları hakkında hapis cezası isteneceğini belirtti..

İşte Cem Küçük'ün bugünkü yazısından bir bölüm:


17-25 Aralık darbe teşebbüsünde FETÖ ağzıyla yazanlar, sıra size de gelecek

17-25 Aralık darbe teşebbüsü sürecinde FETÖ tezlerini savunmuş ve FETÖ söylemini kullanmış (Uydurma sıfırlama konuşmasını gerçek gibi göstermek, FETÖ imalatı montaj tapelerden örnek vermek vs.) herkesin hukuken suçlu olduğu açık. İstanbul ve Ankara’daki tüm savcılarımız bu konuda hemfikir. Bu sözde gazeteciler Türk Ceza Kanunumuza göre FETÖ üyesi olmamakla beraber FETÖ’ye yardım ve yataklık suçu işlediler. Elbette bu suçu işleyenlerin hepsine adım adım sıra geliyor. Tüm bu sözde gazeteci özde FETÖ destekçisi isimler teker teker bedelini ödeyecek. “Ben 17-25 Aralık 2013’ten önce FETÖ’ye karşıydım” sözleri çöptür. Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti’ne darbe teşebbüsü yapıldığı 17-25 Aralık 2013’ten sonrası hukuken önemlidir. 17-25 sonrası FETÖ söylemiyle aynı dili kullanan herkes FETÖ’ye yardım ve yataklık suçu işlemiştir.


Şu an “Bana kimse dokunamaz” diyen 17-25 Aralık ve 15 Temmuz FETÖ darbesi destekçilerinin hepsinin de kapısı bir sabah Alpaslan Kuytul örneğinde olduğu gibi çalınacak. İşte bakın ikinci Sözcü iddianamesi yakında mahkemeye sunulacak. Soruşturma devam ediyor ve özellikle Mediha Olgun’un gerçekleri söylemesiyle derinleşiyor. Savcılığımızın tespitine göre FETÖ karşıtı gibi gözüken ama özellikle Gezi olayları ve 17-25 Aralık darbe teşebbüsünden itibaren FETÖ ile ortaklığı açık olan Sözcü gazetesi.


FETÖ ile kahramanca mücadele eden Sayın Cumhuriyet Savcımız Asım Ekren bu konuda yüzlerce kanıt ortaya koymuştur. Nasıl ki FETÖ düşmanı gözüken Türk Solu dergisinin FETÖ’nün gizli yayın organı olduğu artık kanıtlanıp herkesçe kabul ediliyorsa, Sözcü gazetesinin durumu da öyle olacaktır. Daha önce de yazdığım gibi gerçek Atatürkçü vatandaşlarımız da Sözcü’nün hakiki yüzünü anlayacaklar. Sadece darbeciler ve cuntacılar Sözcü’ye destek vermeye devam edecektir.


Sözcü gazetesinin manşetlerini FETÖ'nün attırdığı, savcımız Asım Ekren’in soruşturmasında kanıtlarıyla gözler önüne serilmiştir. Manşetlere taşınan kayıtları, hangi FETÖ'cünün gazeteye götürdüğü tek tek tespit edildi. Savcılığa göre emniyetteki FETÖ şüphelilerinin bu gazeteye illegal gizli dinleme ve takip kayıtlarını verdiği belirtildi.

Savcılığa göre FETÖ-Sözcü alışverişi şöyle gerçekleşti:


19 Aralık 2013'te, "Bakanın başını ağrıtacak görüntüler" başlıklı haberde yer alan fiziki takip görüntüsünü, FETÖ’cü polis memurları Yalçın Aksoy ve Ahmet Usta'nın Sözcü gazetesi yetkililerine verdiği tespit edildi. Yine 19 Aralık 2013'te Barış Güler ve Rıza Sarraf'ın bulunduğu fiziki takip görüntüsü Gürkan Tok ve Volkan Demirdelen adlı FETÖ’cü emniyet görevlileri tarafından gazeteye iletildi. 20 Aralık 2013'te "Rüşvet dolu ayakkabı kutusu" başlıklı haberde yer alan 3 fiziki takip görüntüsü Kamil Bilgiç ve Yalçın Aksoy, Ulvi Şahin ve Murat Can isimli FETÖ’cü polis memurları tarafından gazete yetkililerine götürüldü. 20 Aralık 2013'te yayımlanan "Yolsuzluk tapeleri" başlıklı haberde yer alan 2 fiziki takip görüntüsünü, FETÖ’cü polis memurları Ahmet Usta ve Ulvi Şahin iletti...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar