POLEMİK

Cem Küçük Soner Yalçın'ı yerden yere vurdu

Türkiye yazarı Cem Küçük, Sözcü yazarı Soner Yalçın'ı Osman Kavala üzerinden fena vurdu..

Cem Küçük Soner Yalçın'ı yerden yere vurdu

Türkiye yazarı Cem Küçük'ün hedefinde Sözcü yazarı Soner yalçın vardı.

Cem Küçük, anaakım medya olarak Afrin operasyonunda bir mutabakat zemini yakalandığını belirterek "Ancak  Türkiye’nin düşmanlarının tarafında olmak asla ifade özgürlüğü kapsamına girmez" dedi.

Cem Küçük, şimdilik isim vermeyeceğini belirterek "bazı isimler kendilerine dikkat etsinler" dedi ve ardından Furkan Vakfı'na yapılan operasyona karşın sessiz kalan medyayı eleştirdi ve en çok da Soner Yalçın'a dokundurdu.

İşte Cem küçük'ün bugünkü yazısından bir bölüm:

Millî güvenlik ve vatanperverlik mutabakatı

Bu ülkede tüm medya mensupları şunu öğrenecek: Ülkemizin millî güvenliği ve milletimizin temel haklarının savunulması söz konusu olduğunda Türkiye’nin düşmanlarının tarafında olmak asla ifade özgürlüğü kapsamına girmez, giremez. Aksini söyleyen bu ülkeye ihanet ediyor demektir. Bu durum demokrasinin ve ifade özgürlüğünün beşiği İngiltere’de de aynen böyledir. Tarih okuyanlar bilirler. İngiliz devleti “Hitler’i bitirme operasyonu” kod adıyla 1939-45 arası haklı mücadele verirken “Savaşa Hayır” diye yazanlar bile tutuklanmıştır. Çünkü o şartlarda “Savaşa Hayır” demek Nazi terörünün yanında olmak demektir İngiliz hukuk makamlarına göre. Almanların tarafını açıkça tutan yazarlar ise müebbet gibi çok ağır cezalar almıştır o dönem. Churchill de İngiliz yargısının tüm bu tutuklamalarını kamuoyu önünde savunmuştur.

Türkiye olarak şu an biz de aynı konjonktürü yaşıyoruz. Türk milleti olarak haklıyız. Şu an “Savaşa Hayır” demek dâhil YPG-PKK terörünün safında olmak demektir. Bunu yapan kim olursa olsun hukuken de bedelini ödeyecektir. Sinsice YPG terörünün yanında duran TTB ya da Furkan gibi aşırıcı fanatik örgütlere yapılan operasyon hukuken yüzde 100 haklıdır. Yargımızın bu haklı hukuk operasyonlarına anaakım medya içinde hiçbir gazetecinin karşı çıkma hakkı yoktur.

Aynı şekilde anaakım TV kanallarına YPG, TTB ya da Furkan’ı savunan tiplerin çıkma hakkı yoktur. Tüm TV yöneticilerimiz vatanperver olmak zorundadır. İngiltere örneğini hatırlatırım. Şimdilik isim vermiyorum ama herkesin kendine gelmesini rica ediyorum. Anaakım medya olarak Afrin operasyonumuzda bir mutabakat zemini yakaladık, lütfen bu zemini bozmayalım.

Bazı TV yorumcularının 15 Temmuz’u destekleyen Furkan’ı öven tweetlerini ben atmış olsam en başta tutuklu Osman Kavala’nın kankası Soner Yalçın’ın sitesi beni linç ederdi. Ama birilerine dokunmuyorlar. Bu arada her gün bana iftiralar attıran Soner Yalçın! Tutuklu Osman Kavala ile irtibat ve iltisakın var mı yok mu? Sadece bu soruya cevap ver.

Cem Küçük'ün yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar