POLEMİK

Cem Küçük: Sen kimsin ya Ertuğrul Özkök? Patronuna talimat veririm...

"Bütün Hürriyet'i toplasan benim serçe parmağım kadar güçlü" diyen Cem Küçük, "Aydın Doğan'a bir talimat veririm gereğini yapar" ifadelerini kullandı.

Beyaz Tv'de yayınlanan Ne Var Ne Yok programına konuk olan Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, hem Ertuğrul Özkök hem de Aydın Doğan'la ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

"Bütün Hürriyet'i toplasan benim serçe parmağım kadar güçlü" diyen Cem Küçük, "Aydın Doğan'a bir talimat veririm gereğini yapar" ifadelerini kullandı.

SEN KİMSİN YA ERTUĞRUL ÖZKÖK, SERÇE PARMAĞIM KADAR GÜCÜNÜZ YOK

Oray Eğin'i Cumhuriyet'e Turgay ciner'i batırmak adına "şeytani bir operasyonla" Ertuğrul Özkök'ün yerleştirdiği iddiasını takrarlayan Cem Küçük, Ertuğrul Özkök'ün "Cem Küçük'ü MİT'e ben yerleştirdim" espirisine de "Sen kimsin ya Ertuğrul Özkök? Senin gücün bütün Hürriyet'i toplasan benim serçe parmağım kadar etmez" karşılığını verdi.

İSMAİL SAYMAZ TELEVİZYONLARA ÇIKABİLİYOR MU?

İstediği zaman Ertuğrul Özkök'ü kovdurabileceğini ima eden Cem Küçük, "Ben seni, Aydın Doğan'a talimat veririm gereğini yapar. Nerde Tolga Tanış, nerede Nazlı Ilıcak, Bülent Mumay, Eyüp Can? Soruyorum, Bylock İsmail (İsmail Saymaz) televizyonlara çıkabiliyor mu?" diye sordu...

HADİ ÇIKIN HÜKÜMET ALEYHİNE BİR YAZI YAZIN DA GÖREYİM!

Hürriyet grubu yazarlarına "Eskisi gibi hadi çıkın hükümet aleyhine bir yazı yazın" diye seslenen Cem Küçük, "Eskiden eleştiriyordunuz. Bir tane bile eleştirel yazı yazamıyorlar. Şimdi kafayı Hakan Fidan'a, Hulusi Akar'a takmışlar onlar üzerinden gidiyorlar yani. Ama güçleri kalmadığı için..." ifadelerini kullandı...

HÜRRİYET'LE KEDİNİN FARE İLE OYNADIĞI GİBİ OYNUYORUM

Bütün Hürriyet'i topla, benim serçe parmağım daha güçlü" iddiasını tekrarlayan Cem Küçük, "Ben talimatı veririm, gereğini yapar patronu Aydın Doğan. Yapmıyor mu? Parmağımda oynatıyorum ben onları. Kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorum. O kadar da akılsız bunlar. Ama bizimkiler bunları birşey zannediyor!.." dedi.

HALA BUNLARDAN KORKANLAR VAR, HALA ODATV'DEN KORKANLAR VAR

"Hürriyet o kadar kötü durumda ki, eleştirecek eleştiremiyor, birşey diyecek diyemiyor. Referandumda 'hayır' bile diyemediler..." ifadelerini kullanan Cem Küçük, kendi mahalle medyasındaki isimleri de eleştirdi:

"Bu kadar ezik, bu kadar bitik adam bunlar... Ama hala bunlardan korkan var...  FETÖ'nün yamulttuğu OdaTV'den korkan var ya... FETÖ bunların alayını yamulttu, cezaevinde çürüttü bunları..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum