GÜNDEM

Cem Küçük: "Şahan Gökbakar, Metin Uca gibi terbiyesizlik yapmadı"

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü köşesinde Ayasofya'da kılınan ilk cuma namazını hatırlatıp, pandemi sürecinde olunmasına rağmen tedbirlere uyulma noktasında sıkıntıların yaşandığını dile getirdi. Küçük, pandemi sürecini hatırlatan Şahan Gökbakar'ın açıklamalarının Metin Uca'nın yaptığı gibi küçümseme ve terbiyesizlik olmadığını da köşesine ekledi.

Cem Küçük: "Şahan Gökbakar, Metin Uca gibi terbiyesizlik yapmadı"

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, bugün kaleme aldığı köşesinde Covid-19 sürecinin ekonomi ve sağlık açısından dünyayı tehdit etmeye devam ettiğini belirtti.

Küçük, pandemi sürecinde normal hayatımıza devam edeceğimizi ancak dikkatli olmamız gerektiğinin altını çizdi.

Ayasofya Camii'nde kılınan ilk cuma namazını hatırlatan Küçük, sözlerine şu şekilde devam etti "Beklenen, önemli bir karardı. Bütün Müslümanlar bu karardan dolayı mutlu. Covid-19 zamanı tedbiri de elden bırakmamak lazım.
Unutmayalım ki cuma namazı ve vakit namazları korona dolayısıyla kılınmadı. Ayasofya Camii'nin ibadete açılmasıyla biraz daha tedbirli olmak gerekirdi."

Komedyen Şahan Gökbakar'ın yaptığı açıklamada tedbirsizliğe dikkat çektiğini ifade eden Küçük, sözlerine şu satırları ekledi "Ayasofya'nın ibadete açılması muazzam bir iş. Başkan Erdoğan müthiş bir iş başardı. Artık her gün ziyaret edilebilir. Nasıl asker uğurlama, tatil beldeleri, düğünler, teknelerdeki görüntüleri eleştiriyorsak Ayasofya'nın açılışındaki yoğun kalabalığın da yanlış olduğunu söyleyebiliriz."

Küçük, Şahan Gökbakar'ın, Ayasofya'da kılınan ilk cuma namazı ile igili kullandığı ifadelerin Metin Uca'nın yaptığı gibi küçümseyici olmadığı da köşesine aktardı.

Yazının tamamı için tıklayınız



ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar