GÜNDEM

Cem Küçük: PKK'nın köküne kibrit suyu çakılmak üzere!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, PKK'nın Gaba'da 13 sivili katletmesine lanet okudu. Küçük, ''PKK’yı eleştiremeyenlere de yazıklar olsun! Üç beş oy uğruna sesini açamayanları Allah’a havale ediyorum'' dedi.

Cem Küçük: PKK'nın köküne kibrit suyu çakılmak üzere!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü köşesinde, Gaba'da 13 sivilimizi katleden PKK terör örgütüne ateş püskürdü. TSK'nın şimdiye kadar yaptığı en büyük operasyon olduğunu söyleyen Küçük, bir sonraki hedefin Kandil ve Sincan olduğunu, PKK'nın artık tamamen köşeye sıkıştığını ve yok edilmek üzere olduğunu belirtti. 

İşte o yazı... 

Dün sabah Millî Savunma Bakanımız Hulûsi Akar’ın önemli açıklamaları vardı. Sayın Akar’la beraber Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Irak'ın kuzeyi Gara bölgesindeki teröristlere ait hedeflere yönelik gerçekleştirilen Pençe Kartal-2 Harekâtı'nın sevk ve idare edildiği sınır hattındaki Harekât Merkezi'ne geldiler. Hulûsi Akar’ın verdiği bilgilere göre 13 sivil vatandaşımız maalesef PKK tarafından şehit edildi. Yapılan ilk incelemede masum ve silahsız vatandaşlarımızdan birinin omuzundan, diğer 12 vatandaşımızın başlarından vurulduğu tespit edildi. Allah hepsine rahmet eylesin. PKK’nın nasıl cani ve alçak bir örgüt olduğuna örnek bir olay bu. Şu ana kadar da 53 terörist gebertildi. Harekât alanına ilişkin bilgi veren Genelkurmay Başkanımız Yaşar Güler, "Harekât alanımız 75 kilometre genişliğinde ve 25 kilometre derinliğinde, bugüne kadar icra ettiğimiz harekâtların hemen hemen en büyük bölgesidir. Bu geniş bölgede önemli tüm hedeflerin vurulması da planlanmıştır" ifadesini kullandı. Yani şimdiye kadar en büyük bölgede yapılan operasyon bu. Bir sonraki hedef Kandil ve Sincar. PKK’nın köküne kibrit suyu çakılmak üzere. 

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum