GÜNDEM

Cem Küçük, koronavirüs komplosunun arka planını yazdı

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Kim Kardashian'ın paylaşımı sonrası ünlenen komplo teorisyeni Sylvia Browne'nin koronavirüs ile ilişkilendirilen teorisinin arka planını yazdı.

Cem Küçük, koronavirüs komplosunun arka planını yazdı

Koronavirüs nedeniyle ortaya atılan komplo teorileri özellikle sosyal medyada yayılmaya başladı. 

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, meşhur komplo teorisyeni Sylvia Browne'nin koronavirüs ile ilişkilendirilen komplosunun arka planını yazdı. 

İşte o yazı:

ABD’li medyum Sylvia Browne arkadaşı Lindsay Harrison’la yazdığı “Günlerin Sonu” kitabında 2020’de akciğerlere saldıran bir virüsten bahsetmişti. Kitapta tam olarak şöyle yazılmış:
“2020’de akciğerlere ve bronşlara saldıran ve tüm bilinen tedavilere direnen ciddi bir zatürre benzeri hastalık dünyaya yayılacak. Hastalığın kendisinden daha şaşırtıcı olan şey, aniden geldiği kadar hızlı bir şekilde yok olacağı gerçeğidir.” Hâliyle herkes bunu koronavirüsle ilişkilendirdi.
Aslında kitabı ve Sylvia Browne’yi meşhur eden Kim Kardashian oldu. Sosyal medyadan paylaşınca hiçbir şeyi ölçüp biçmeyen kitle mal bulmuş mağribi gibi buna atladı. Aman Allahım, neler söyleniyor. Böyle palavralarla dolu çok kitap var. Böyle zırvalarla avunanlar vardır mutlaka ama işin rengi öyle değil. 

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar