GÜNDEM

Cem Küçük kayyuma tepki gösterdi: Halka güveneceğiz. Onun dışındaki her yol illegaldir

Kayyum tartışmaları hız kesmiyor... HDP'li Van, Diyarbakır ve Mardin Büyükşehir Belediyelerine PKK terör örgütü ile irtibat gerekçesiyle kayyum atanması diğer büyük şehirlerde de bu tartışmayı alevlendirdi. Gazetecilerin de ana gündemlerinden biri haline gelen kayyum tartışmasında Cem Küçük, seçim ve demokrasi mesajı verdi.

Cem Küçük kayyuma tepki gösterdi: Halka güveneceğiz. Onun dışındaki her yol illegaldir

Kayyum tartışmalarını köşesine taşıyan Cem Küçük, milli iradeyi ve sandığı işaret etti. Sandıkta darbe yapıldı söylemlerini dillendirenlere de yüklenen Küçük, tek çıkar yolun seçim olduğunu ve halka güvenilmesi gerektiğini vurguladı. 

HDP'Lİ BELEDİYELERE KAYYUM ATANMASI DOĞRU

"Seçim ve sandık her şeydir. Milli irade orada tezahür eder. Buna karşı çıkmak kimsenin haddi değildir. PKK'dan, Kandil'den emir alan HDPli belediyeler ayrı bir konu. Orada devletimizi yaptığı yüzde yüz doğrudur. Terör örgütlerinin hakim olduğu bir belediye düşünülemez.

İSTANBUL VE ANKARA İÇİN 2024 SEÇİMLERİNİ İŞARET ETTİ

İstanbul, Ankara gibi belediyelere kayyım atanmasını tartışmak bile doğru değildir. Zaten dün İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu bu konuda gerekeni söyledi. AK Parti hiçbir şey yapmadan 2024'de buraları geri alacaktır. Tabii ki son kararı millet verecektir.

Seçim ve sandık demokrasilerde her şeydir. Bizim tarafta da bazen birilerinin aklı uçuyor, "sandıkta darbe yapıldı" gibi beyin yakan cümleler kuruyorlar. Neredeyse seçim yapılmasın noktasına gelmek üzereler. Bu ülkeye yapılacak en büyük kötülük budur. "Sandıkta darbe yapıldı" argümanını dillendiren biri ya haindir ya aptaldır ya da uluslararası çevrelerin aparatçığıdır.

Rakiplerimizi sandıkta yeneceğiz. Milleti ikna edeceğiz. Halka güveneceğiz. Onun dışındaki her yol illegaliteye kapı aralamaktır. Böyle biline."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar