POLEMİK

Cem Küçük: Kadri Gürsel'in tahliyesi hukuk falan değildir!

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, Cumhuriyet davasından tahliye edilen Kadri Gürsel hakkında flaş iddialarda bulundu.

Cem Küçük: Kadri Gürsel'in tahliyesi hukuk falan değildir!

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, Kadri Gürsel'in tahliyesine tepkisini sürdürüyor.

Cem Küçük, Murat Sabuncu ve Gökmen Ulu'nun tutuklu yargılanmalarına itirazı olduğunu savunurken, Kadri Gürsel'in tahliye edilmesinin ise hukuk olmadığını iddia etti.

İşte Cem Küçük'ün yazısından bir bölüm:

Devlet perspektifiyle Kadri Gürsel

Kadri Gürsel'in riyakârlıklarına dair Fuat Uğur "çok ince" göndermelerle dolu bir yazı kaleme aldı dün. Anlayan o yazıdan bazı şeyleri anlamıştır. Konuştuğum çok önemli bir güvenlik bürokratı da Kadri Gürsel'in İsrail istihbaratı ile bağlantılı çalıştığı ve İsrail'in kontrolünde olduğu konusunda DEVLET kurumunun yüzde yüz emin olduğunu söylüyor. Biliyorsunuz ben bu gerçeği 3 sene önce yazmıştım.

Bu benim değil DEVLET perspektifinin bakışıdır. Çok önemli güvenlik bürokratımıza göre Sami Kohen ve Sedat Sertoğlu'nun yerine İsrail istihbaratı Kadri Gürsel'i geçirmeye çalışmıştır. Ülkesini dışarıya jurnalleyen Kadri Gürsel ile şu an içeride haksız yatan Gökmen Ulu ve Murat Sabuncu gibi isimler asla karıştırılmamalıdır. Bu iki ismin hemen tahliye edilmesi gerektiğini hep savundum, savunuyorum.

Ben hem milliyetçi-muhafazakâr ama aynı zamanda demokrat bir adamım. Öte yandan İsrail'in PR şebekelerinin beraat etsin diye çalıştığı Kadri Gürsel ile ilgili gerçekleri de hep söyleyeceğim. Kadri Gürsel ile darbeci orgeneral Adem Huduti'nin hukuki durumu arasında fark yoktur.

Cem Küçük'ün yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar