GÜNDEM

Cem Küçük: İncir Reçeli de boşmuş, isyan diye bağırmak da

Türkiye yazarı Cem Küçük, "İncir Reçeli de boşmuş, İsyan diye bağırmak da. Yazık. Gençler de bunları adam sanıyor!.. " diyerek Halil Sezai'ye tepki gösterdi.

Cem Küçük: İncir Reçeli de boşmuş, isyan diye bağırmak da

Kendisinden 20 yaş büyük olan yaşlı adamı evire çevire döven Halil Sezai tutuklandı. Şarkıcıya tepkiler dinmiyor! Bugün de bazı köşe yazarları Sezai'nin tutuklanmasını ve komşusuna yönelik şiddeti köşelerine taşıdı. O isimlerden biri de Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük oldu. Küçük, "İncir Reçeli de boşmuş, İsyan diye bağırmak da. Yazık. Gençler de bunları adam sanıyor!.. " dedi:


Halil Sezai babası yaşındaki Hüseyin Meriç’i öldüresiye dövdü. Adam dur dedi ama gene dinlemedi. Kelime-i şehadet getirmek istedi, “Sen ezan mı okuyorsun” diyerek bir daha vurdu. Hem de acımazsızca. “Silahla kasten yaralama”, “hakaret”, “konut dokunulmazlığını ihlal” ve “tehdit”... Adam suçların maşallah hepsini işlemiş! Hâlâ “belki okursunuz” diye kendini savunuyor. 67 yaşındaki adamı dövmenin savunması olmaz...

Halil Sezai gibi Ozan Güven de böyleydi. Gezi’de boy vermişti ama kız arkadaşını öldüresiye dövmüştü. Yazık bunlara. Bu isimlere halkımız itibar etmesin. İçlerinde söndüremedikleri bir şiddet var. Karşılarındaki kadın mı, yaşlı mı bakmıyorlar. Halil Sezai de Ozan Güven de paranın iki yüzü gibiler. Hepsinin foyası ortaya çıkıyor. İncir Reçeli de boşmuş, İsyan diye bağırmak da. Yazık. Gençler de bunları adam sanıyor!..

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar