GÜNDEM

Cem Küçük, FETÖ'nün medyadaki yapılanmasını tek tek deşifre etti!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, FETÖ'nün özellikle internet medyasında yeniden yapılanmaya gittiğini söyledi ve kullandıkları yayın organlarını tek tek deşifre etti.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından birçok FETÖ'cü gibi örgütün medya yapılanmasındaki isimler de yurt dışına firar etti. 

Yurt dışındaki medya imkanlarını kullanan FETÖ'cüler, her fırsatta Türkiye'yi şikayet ediyorlar. Bunun için de çeşitli medya organlarını kullanıyorlar.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, bu isimlerin kullandıkları medya mecralarını tek tek deşifre etti ve FETÖ'nün medyada yeniden yapılandığını belirtti.

İşte Cem Küçük'ün o ifadeleri:

Daha önce bu köşede yazmıştım. FETÖ konusunda söylem üstünlüğümüzü kaybettik. Özellikle sosyal medyada algı çalışması konusunda son iki haftada FETÖ’cüler ciddi atak yapıyorlar.
FETÖ’cü gazeteciler ciddi oranda soluğu yurt dışında aldılar. Türkiye’dekiler korkudan bir şey yapacak durumda değiller. Yurt dışındakiler 15 Temmuz’un şokunu atlatmış görünüyorlar. Güvenlik bürokrasisinin dediklerine göre yurt dışında FETÖ, medya konusunda yeni hazırlıklar peşinde.
TR724 FETÖ’nün şu anki en etkili kullandığı dijital gazete. Adem Yavuz’dan Bülent Korucu’ya, Nedim Hazar’dan Hasan Cücük’e hepsi orada yazıyor. Öte yandan Erkam Tufan Aytav kendi YouTube kanalında Adem Yavuz Arslan ve Doğan Ertuğrul ile program yapıyor. TR724’ün YouTube sayfasında Levent Kenez ve Bülent Korucu Stockholm’den yayın yapıyorlar.
Fatih Akalan, Bold Medya’dan yayın yapıyor. FETÖ’nün Londra temsilcisi İsmail Sezgin, Kamil Maman’la VideonTR üzerinden program yapıyor. Bu ikili en çok 15 Temmuz’un kurgu olduğuna yönelik haber ve yorumlar paylaşıyorlar. Yurt dışına kaçan FETÖ’cü, PKK’lı ya da kendini kaybetmiş unsurların kullandığı mecralardan biri de Birleşik Arap Emîrliklerinin finanse ettiği Ahval. Hem dijital olarak hem de podcast’lerle YouTube üzerinden algı çalışmalarını sürdürüyorlar.
Ne kadar firari gazeteci varsa bu mecraları kullanıyor. Öte yandan FETÖ yeni kanallar ve dijital yayın organlarını da devreye sokmaya hazırlanıyorlar. Ellerinde ne kadar tape, yurt dışına kaçırdıkları bilgi, belge varsa bunları ortaya döküyorlar.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar