POLEMİK

Cem Küçük Fatih Altaylı'ya "şizofren mi oldun?" dedi!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Fatih Altaylı'yı yerden yere vurarak yalancılıkla suçladı..

Cem Küçük Fatih Altaylı'ya "şizofren mi oldun?" dedi!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Fatih Altaylı'yı tam anlamıyla yerden yere vurdu. 

Cem Küçük, daha önceki 12 valiyle ilgili yazdığı yazıdan çark ettiğini öne sürdüğü Fatih Altaylı'ya bu kez şizofren benzetmesinde bulundu. 

İşte Cem Küçük'ün bugünkü yazısından bir bölüm:

Fatih Altaylı şizofren mi oldun?

Geçtiğimiz haziran ayında "12 vali Bylock kullanıcısı" diyen Fatih Altaylı savcının kendisini çağırması üzerine çark etmişti. "Yazıyorum yazıyorum beni sallamıyorlar" diye ağlayan Altaylı, "Kim bu 12 vali" diye kendisine sorulunca suçu gazetedeki arkadaşlarına atmıştı.

Altaylı dün de 2019'da seçimlerin olmayacağını ima etmiş. Güya AK Parti'nin en önemli isimlerinden biri (çekirdek isimlerden biri dediğine göre öyle olmalı) şunları söylemiş:
“ABD ile bu krizler tırmanır ve derinleşirse, ABD’nin Türkiye siyasetine müdahaleleri devam ederse ve hatta artarsa, Avrupa Birliği, ABD’den de yüz bularak Türkiye’ye karşı tutumunu daha da negatif hâle getirirse, tüm bu gelişmeler sonucunda Türkiye, Kuzey Irak ve Kuzey Suriye’de çatışmaların içine girmek, bekasını korumak için buralarda askerî güç kullanmak zorunda kalırsa, içerideki terör örgütleriyle mücadele hâlâ kazanılmamış ve risk sürüyorsa, Türkiye ekonomisi sıkıntılı bir dönemden geçiyorsa...”

2019'da seçimler olmayabilirmiş. Cumhurbaşkanımız Erdoğan seçimleri yapmayabilirmiş. Elbette böyle bir şey yok. Seçimler vaktinde yapılacak. Demokratik bir ülkede seçim yapılmayacak denmesi için aklı peynir ekmekle yemek lazım. Hele hele AK Parti'de böyle laf edecek biri hiç yok.

Fatih Altaylı'nın böyle bir kaynağı yok. Uyduruyor. Manipülasyon yapıyor. Şimdi kaynağını açıkla desek, arkadaşlarını suçlar. "Duydum" der. "Şoförümden duydum" der. "Simitçi dedi" der. En yakınındakini ateşe atmaktan çekinmez Altaylı.

Cem Küçük'ün yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar