POLEMİK

Cem Küçük: Fatih Altaylı batıyor ve batırıyor...

Cem Küçük ile Fatih Altaylı polemiğinde Cem Küçük'ten Fatih Altaylı'ya ağır suçlamalar geldi... Cem Küçük Fehmi Koru ve Soner Yalçın'ı da unutmadı...

Cem Küçük: Fatih Altaylı batıyor ve batırıyor...

Fatih Altaylı-Cem Küçük polemiğinde tansiyon yükseliyor...

Cem Küçük'ün "1990'lı yıllarda 'kirli ajancılık' oynadı" diye suçladığı Fatih Altaylı, dün "Bu suçlamayı önce FETÖ'cüler yapardı şimdi kripto FETÖ'cüler yapıyor" diye cevap vermiş ve James Bond fotomontajı bir fotoğraf yayınlamıştı...

Cem küçük bugün "Yazdığım gerçeklerin hiçbirini inkâr edemeyen Fatih Altaylı geçmişindeki pislikleri kendince sarakaya alarak geçiştirmeye çalışıyor" dedi.

"SANA AJAN DİYEN Mİ VAR KÖYLÜ KURNAZI"

"Sana ajan diyen mi var köylü kurnazı. Büyük harfle DEVLET'in casusu olmak da, ajanı olmak da yani bu vatanın menfaatleri için gizli görev yapmak da şereftir" diyen Cem Küçük, şöyle devam etti: "Sizin o dönem yaptığınız sadece kendi ceplerinizi doldurmak için çetecilik faaliyetiydi. FETÖ'nün yaptığından farksızdı."

"FEHMİ KORU GİBİ KENDİNİ ÇOK ZEKİ ZANNEDEN ORTA ZEKALI..."

 "Fatih Altaylı asla hiçbir dönem MİT ajanı olmamıştır. Kod adı Siyah gibi laflar bütünüyle yalandır" diyen Cem Küçük, bu iddiayı "Özer Çiller'in kendi çıkarları için zorla teşkilata yeniden döndürdüğü problemli bir şahıs" dediği MEhmet Eymür'ün uydurduğunu, "Sonra Fehmi Koru gibi kendini çok zeki zanneden orta zekâlı bir gazetecinin" bunu kullandığını anlattı.

Fehmi Koru'ya da yüklenen Cem Küçük, "Fatih Altaylı gibi Bab-ı Ali kaşarları senelerce bu Fehmi Koru ile kedinin topla oynadığı gibi oynadı. Koru da bunların elinde oyuncak oldu ve saçma sapan komplo teorileriyle uğraşa uğraşa en sonunda kendini bitirdi, medeni ölü hâline geldi" dedi.

MİT'TEN G.T. İLE ÇETECİLİK BENZERİ İŞLER YAPMADIN MI?

"Fatih Altaylı G.T. isimli teşkilattan bir adamla kirli ilişkiler kurmuş ve çetecilik benzeri işler yapmıştır. O kadar. Bunlar zaten DEVLET arşivinde var. Bu gerçeği de Altaylı inkâr etmiyor" diyen Cem Küçük, Sözcü gazetesi yazarı Soner Yamlçın'ı da buna şahit gösterdi: "Aslında Soner Yalçın da bu konuyu iyi biliyor. Esasında bir polis ajanı olan şimdi hayatta olmayan bir gazeteciden bu dosyaları alıp bir kısmını yazmıştı."

"SONER YALÇIN'IN BROOKLYN'DE GARSONLUK YAPAN TETİKÇİSİ ORAY EĞİN"

 Ardından Soner Yalçın'a da yüklenen Cem Küçük, "Fakat şimdi Soner Yalçın kendi tetikçisi Oray Eğin'i Altaylı'nın yanına yerleştirdiği için asla bu konulara girmez, giremez. Tıpkı Yahudi olmakla 'suçladığı' bir bisküvici iş adamının PR'cısı kendi ile 'kontak'a geçince bir anda o iş adamını 'en millî' iş adamı diye savunduğu gibidir bu işler. Brooklyn'de garsonluk yapan tetikçisi Oray'ı Altaylı'nın yanına yerleştirip tezgâhı kurunca G.T. gibi dosyaları hemen 'kaybeder' Soner Yalçın." iddiasında bulundu.

"FATİH ALTAYLI SERAP ÇİL'İ GOLF SOPASIYLA DÖVMEDİN Mİ?"

Cem Küçük, Fatih Altaylı hakkında şok bir iddiada daha bulundu: "Şimdi en başta Altaylı ve tüm bu çete bana cevap verin bakayım. Fatih Altaylı golf sopasıyla Serap Çil'i dövmüş müdür dövmemiş midir? Tüm mahkeme kayıtlarına rağmen eğer Altaylı, 'Ben Serap Çil'i golf sopasıyla dövmedim. Yalandır' diye beyan ederse o beyana bağlı kalacağım ve Altaylı'dan özür dileyeceğim."

Cem Küçük'ün yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum