GÜNDEM

Cem Küçük: Dünya gazetesi, Arda Akın'ı işe almış!

Türkiye yazarı Cem Küçük, Dünya gazetesinin "Tayyip Erdoğan'ı hedefleyen 7 Şubat kumpasının baş aktörlerinden biridir" dediği Arda Akın'ı işe aldığını söyledi.

Cem Küçük: Dünya gazetesi, Arda Akın'ı işe almış!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "arkasında Ali Babacan ve Abdullah Gül'e yakın iş adamları var" dediği Dünya gazetesinin Arda Akın'ı işe aldığını yazdı. Küçük, "Azıcık Google'a baksalar Arda Akın'ın kim olduğunu bilirlerdi" diyerek, "Arda Akın önce Hakan Fidan, peşinden o dönem Başbakan olan Tayyip Erdoğan'ı hedefleyen 7 Şubat kumpasının baş aktörlerinden biridir. FETÖ'cü terörist savcı Sadrettin Kaya'dan kumpasın bilgilerini öğrenip Hürriyet'te haber yapan Arda Akın'dı. Nereden çıktığı belli değildi Akın'ın. Geçmişi neydi, ne değildi bilinmiyordu. Hangi gazetede çalışmış, hangi okuldan mezun o bile belirsizdi!.." ifadelerini kullandı.

"Hiçbir aidiyeti olmayan gazeteciler iş bulamazken FETÖ'yle iltisaklı olanlar rahatlıkla iş buluyor!.." diyen Küçük, "Normal şartlarda medeni ölü olması gereken, utancından yerin dibine girmesi gereken biri, hiçbir şey olmamış gibi, mağlup olan o değilmiş gibi tavır takınmaya devam ediyor. Sahi, gerçekten çok merak ediyorum: Arda Akın'ı Dünya gazetesine öneren kim? Anında işe alan kim? Tüm bu düzeneği kuran kim?" diye sordu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar