GÜNCEL

Cem Küçük, Barış Terkoğlu'nu hedef aldı: Bu iddiayı ispatlamayan alçaktır!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu'na ateş püskürdü. Küçük, Terkoğlu tarafından kendisine yöneltilen suçlamalar için, 'Barış Terkoğlu’nun yazdığı her şey baştan aşağı yalan... Bu iddiayı ispatlayamayan alçaktır' diyerek sitem etti.

Cem Küçük, Barış Terkoğlu'nu hedef aldı: Bu iddiayı ispatlamayan alçaktır!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu'na ateş püskürdü. Küçük, Terkoğlu tarafından kendisine yöneltilen suçlamalar için, 'Barış Terkoğlu’nun yazdığı her şey baştan aşağı yalan... Bu iddiayı ispatlayamayan alçaktır. Ama iki Barış insanlara yıllarca böyle iftira attılar. Mahkemede bakalım ne diyecekler, çok merak ediyorum. Onlar için iftirayı at, izi kalsın mantığı önemli' diyerek hem Barış Terkoğlu'na hem de Barış Pehlivan'a ateş püskürdü. 

Barış Terkoğlu, İstanbul Emniyeti'nin Adnan Oktar grubuna yaptığı operasyon sonrası, polisin Oktar'ın evinde Cem Küçük'le ilgili kritik bazı materyallere ulaştığını ancak savcılıkta devreye giren bir elin belgeleri dosyanın dehlizlerine gönderdiğini iddia etti. İddialara bugünkü köşesinden cevap veren Cem Küçük, 'Biz bu filmi gördük. Bu saldırıların âlâsını da. Ama son 8 senede alayını hizaya getirdik. Hukuken hepsine bedel ödettik. Gene ödeteceğiz. Filmin sonu geldiğinde kim nerede olacak göreceğiz. Ben bunu eskiden FETÖ’cülere, sonra PKK’lılara ve bazı medya patron ve mensuplarına dedim. Hepsi tarihin çöplüğünde. Ya kaçtılar ya cezaevindeler. Bunlar da tarihin çöplüğüne gidecek...' dedi. 

İşte o yazı... 

Köşe yazarlığına 2012’de başladım. O gün bugündür onlarca kez iftiraya uğradım. Sebebi belli. 2011 sözde şike sürecinden beri o zamanki adıyla "Cemaat", sonraki adıyla "FETÖ"ye açık tavır alan ilk kişilerdenim.
Bu terör yapısını en zor zamanda eleştirebiliyordum. 17-25 Aralık olunca nasıl mücadele ettiğimiz ortada. Sonra 15 Temmuz oldu. FETÖ’nün gerçek yüzü ortaya çıkınca tenhada bekleyenler sahte kahraman gibi ortaya çıktılar.
17-25 Aralık sürecinde muhaliflerin önemli bir kısmı FETÖ’yle iş birliği yaptı. Bunlardan biri de Odatv çetesiydi. Soner Yalçın, elemanları Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan FETÖ’nün Karşı gazetesiyle iş birliği yapmışlardı. Bunu ortaya çıkardığımız günden beri saçma sapan argümanlarla saldırıyorlar.
Elbette millet bize inanıyor. Seçim sonuçları ve milletin bizlere teveccühü bunların delili. Odatv’nin beni öven birçok haberi var. Silmeyi unutmuşlar belli ki.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar