GÜNCEL

Cem Küçük: Atatürk ismi kurs yönergesinden çıkarıldı mı?

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ü topa tuttu. Küçük, 'Kendi kitlelerini böyle boş söz ve yalanlarla afyonlayanlar ne yazık ki akıllanmıyor. Yıllardır akıllanmamış bu tür yazarlar toplumun hassas çizgisi olan Atatürk ismi üzerinden yalanlarına devam ediyorlar. Gerçekten yazık!..' diyerek sitem ettti.

Cem Küçük: Atatürk ismi kurs yönergesinden çıkarıldı mı?

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü köşesinde 'Atatürk ismi kurs yönergesinden çıkarıldı mı?' başlıklı dikkat çeken bir yazı yayınladı. Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ün  “Atatürk Askerlerin Kurs Yönergesinden Çıkarıldı” başlıklı yazısını eleştiren Küçük, 'Kendi kitlelerini böyle boş söz ve yalanlarla afyonlayanlar ne yazık ki akıllanmıyor. Yıllardır akıllanmamış bu tür yazarlar toplumun hassas çizgisi olan Atatürk ismi üzerinden yalanlarına devam ediyorlar. Gerçekten yazık!' diyerek sitem etti. 

İşte o yazı... 

Atatürk ismiyle bir şey yazdığınızda bunun dikkat çekmemesi imkânsız. Hele hele "Atatürk adı kurs yönergesinden çıkarıldı mı?" dediğinizde akan sular durur. Buna inanan da olur çünkü... 
Harp Okullarına girişte irtica kelimesinin çıkarılması çok normal ve yerinde bir karar. Çünkü her namaz kılan, oruç tutan, dinî kitap okuyan irticacı diye devletten atıldı. İrtica kelimesi öyle saçma kullanıldı ki, bu ayıptan kurtulmak iyi oldu. Doğrusu Millî Güvenlik Kurulu tarafından terör örgütleriyle iltisaklı olan oluşumlar denmesiydi.
Atatürk’ün arkasına saklanarak iş yapıp ortamı germek isteyenlerin yeni hedefi kısa adı ASTTASAK olan “Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu'na Astsubaylık Temel Askerlik ve Astsubaylık Anlayışı Kazandırma” kurslarından Atatürk isminin çıkarılması iddiası. Sözcü’den Saygı Öztürk gene hiçbir şeyi araştırmadan atıp tutmuş. 

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar