GÜNCEL

Cem Küçük Ak Partili vekillere seslendi: Halk TV'ye, FOX TV'ye çıkın!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, AK Parti'ye yakın medyanın eskisi gibi etkili olmadığını kaydederek, Ak Partili vekillere "Halk TV’ye çıkın, FOX TV’ye çıkın, en uç kanal hangisiyse ona bile gidin" çağrısı yaptı.

Cem Küçük Ak Partili vekillere seslendi: Halk TV'ye, FOX TV'ye çıkın!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü yazısında halkın Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan vazgeçmediğini savundu. Küçük, "Ben AK Partili vekillerin yerinde olsam teke tek muhalif vekillerin karşısına çıkarım. Halk TV’ye çıkın, FOX TV’ye çıkın. Çatır çatır fikirlerinizi, hizmetlerinizi, yapacaklarınızı anlatın" düşüncesini dile getirdi. Küçük, Ak Partiye yakın medyanın eskisi gibi etkili olmadığını belirtti.

2023 seçimlerinin kolay geçmeyeceğini belirten Küçük "Ayrıca bir iddiayı ya da hizmeti kendi medyanızda anlatsanız bile etkisi bir yere kadar. AK Parti medyası genel olarak etkisi eskisi gibi değil. Bu gerçeği kabul etmek lazım. Gazete satışları, internet tıklanmaları ve televizyon izlenmeleri ortada" dedi. 
 
Küçük, yazısında şu ifadeleri kullandı:
 
"Bu bakımdan muhalif medyayı da iyi kullanmak lazım... AK Partililer muhaliflere ait her yere çıkmalılar. Yapılan hizmetleri anlatmalılar. Devasa ve muazzam hizmetler anlatılamıyor.
 
CHP ve İyi Partililerin de karşısına çıkmalılar. Aradaki farkı halk görürse daha net olur. Hatta yapılan birçok önemli hizmeti de vatandaşlar görüşmüş olur. Herkes her şeyi biliyor değil...
 
Ben AK Partili vekillerin yerinde olsam teke tek muhalif vekillerin karşısına çıkarım. Halk TV’ye çıkın, FOX TV’ye çıkın. Çatır çatır fikirlerinizi, hizmetlerinizi, yapacaklarınızı anlatın. Hatta en uç kanal hangisiyse ona bile gidin. Mesela Habertürk’e AK Partili vekiller niye çıkmaz anlamış değilim.
 
Sadece “şu ili ziyaret ettik, şu cenazeye katıldık, bu nikâhı kıydık"la bu iş olmaz. Sosyal medyada böyle paylaşımların hiçbir anlamı yok. Benden söylemesi. Muhaliflere çıkmak her zaman daha büyük sinerji ortaya çıkarır. Halk böyle tartışmalardan daha çok etkilenir ve partisine daha çok bağlanır.
 
Şu saatten sonra artık geri dönüş yok. 2023 seçimlerinin telafisi yok..."

Yazının tamamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar