POLEMİK

Cem Dizdar ve moderatör Serkan Yetkin canlı yayında birbirine girdi!

Ünlü spor yorumcusu Cem Dizdar ve moderatör Serkan Yetkin'in canlı yayında tartışması sosyal medyaya damga vurdu.

Cem Dizdar ve moderatör Serkan Yetkin canlı yayında birbirine girdi!

TRT Spor'da Spor Manşet programında Cem Dizdar ve Serkan Yetkin arasında tartışma çıktı. Moderatör Serkan Yetkin'in   "Dersimize iyi çalışmışız" demesine spor yorumcusu Cem Dizdar, "Sen mi söylüyorsun bunu?" diyerek anlamsız bir çıkış gösterdi. Bu söylemin ardından ünlü yorumcu konuşmasına daha yüksek sesle ve tartışmacı bir tonla devam ederek programda tansiyonu yükseltti. Dizdar'a sosyal medyadan tepki yağdı. 

"SENİNLE NE İLGİSİ VAR?"

A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri performansından övgüyle bahseden, programın moderatörü Serkan Yetkin'in "Dersimize iyi çalışmışız" ifadelerinden sonra Cem Dizdar, "Sen mi söylüyorsun bunu. Seninle ne ilgisi var?" diyerek sinirli bir çıkış gösterdi. Daha sonra konuşmasına üslubunu sertleştirerek ve tartışmacı bir tonla devam eden Dizdar, izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. 

"DİLİNİ DOĞRU KULLANACAKSIN"

Programdaki tartışmanın devamında "Sahipleniyorum Milli Takım'ı yahu" diyen Yetkin'e Cem Dizdar, "Sahipleniyorsan idman yapacaksın. Yahu! Yahu diyorsun ya! Yahu sahipleniyorsan idman yapacaksın. Dilini doğru kullanacaksın. Dilinin ne dersini çalıştığını bilmiyorsun? Hangi dersi çalıştığını bilmiyorsun? Hangi dersi çalıştığını bilmiyorsun? Sonuca bakarak o dersi çalıştığını söylüyorsun" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Programdaki tartışma sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İzleyiciler yaptığı paylaşımlarda Cem Dizdar'a tepki gösterirken, Serkan Yetkin'e ise sabır diledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar