GÜNÜN POLEMİĞİ

Cehalete ancak böyle kılıf uydurulur!

Aramızda Kalmasın programında Funda Özkalyoncu'nun Kürk Mantolu Madonna cehaletine Ali Eyüboğlu'ndan anlayamadığımız bir iyimserlikle destek geldi.

Cehalete ancak böyle kılıf uydurulur!

TV8 ekranlarında bu sabah "Aramızda Kalmasın" programında yaşanan skandalla birlikte sosyal medyanın gündemi Sabahattin Ali ve Kürk Mantolu Madonna oldu. 

Edebiyat dünyamızın klasiklerinden Kürk Mantolu Madonna'dan bihaber Funda Özkalyoncu'nun ortaya çıkardığı manzara aslında günümüz insanı ve kitap ilişkisini özetleyen bir durum. 

Yani öyle vahim...

Her ne kadar klasikleşen kitapların yanına çay ve kahve koyarak İnstagram'a servis etme çağında olsak da bir televizyon programcısına böylesi bir cehaleti yakıştıramadık. 

Yakıştıramadığımız bir durum daha var!

Başta Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu olmak üzere birçok sosyal medya kullancısının bu rezaletten sonra Sabahattin Ali ve Kürk Mantolu Madonna'yı Twitter TT listesinde görmesine sevinmesi. 

ali eyüpoğlu

" Aman efendim fena mı oldu? Sabahattin Ali ve Kürk Mantolu Madonna'nın reklamı oldu canımm" tarzı bir yaklaşım zaten vahim olan durumun üstüne tuz biber ekmekten başka ne işe yarar?

Yılların deneyimli gazetecisi Ali Eyüboğlu'nun "reklamın iyisi kötü olmaz" mantığıyla bu durumdan bir hayır devşirmeye çalışmasını anlayamadık doğrusu.

Funda Özkalyoncu'nun cehaletine kılıf mı arıyor, bilemiyoruz.

Ama cehaletin kılıfı da reklamı da olmaz!

Keşke gerçekten programdaki bu diyaloglar "aranızda kalsaydı" da hiç duymamış olsaydık!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar