GÜNDEM

Cebinde nakit olmayanlara, banka istediği zaman kullanacağı 10.000 TL ödeme yatırıyor

Acil nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz ve 10 bin TL ödeme alabileceğiniz bir kampanya açıklandı.

Cebinde nakit olmayanlara, banka istediği zaman kullanacağı 10.000 TL ödeme yatırıyor

Acil kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için 10000 TL ihtiyaç kredisi ödemesi verilecek. Kredi başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar, Denizbank üzerinden yapacakları işlemlerde, cep telefonlarını kullanarak istedikleri zaman bankaya gitmeden de kredi ödemesi alabilecektir. 

Denizbank resmi internet sitesi, kendi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, yeni kredi paketini açıkladığını ve 10 bin TL kredi gelir belgesiz olarak kişilerin kredi notuna göre verileceğini açıkladı. Nakit kredi kullanmak istiyorsanız, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, bu işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek ve acil ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. 

Denizbank 10000 TL kredi başvurusu

Denizbank üzerinden kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlara SMS atarak işlem yapmak istiyorlarsa hep cebimde kredi kampanyasına katılarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler, onaylanan kredinin ne kadar olduğunun yine cebimde kredi kampanyası ile birlikte hemen öğrenebilmektedirler. 

Kredim yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın doğum tarihinizi yazarak bu mesaji 32 80 numarasına göndermeniz durumunda ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız.

Denizbank, mobil uygulaması üzerinden kredi almak istiyorsanız, 7 24 işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bankanın mobil uygulaması olan Deniz, mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz ve onaylanan bu kredinin hesaba yatması için Denizbank, adımlarını takip edebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar