GÜNDEM

Cebinde Akbank Kartı Taşıyan Herkes Ödeme Alıyor! Bankadan duyuru yapıldı!

Akbank 15 bin TL tutarına kadar kullanılacak olan kredileri ise 4 ay ertelemeli şekilde sunmaktadır.

Cebinde Akbank Kartı Taşıyan Herkes Ödeme Alıyor! Bankadan duyuru yapıldı!

Gerçekleştirilen analiz ve çalışmaların sonrasında banka tarafından müşterilerine özel birçok kolaylığı sağlıyor. Düzenlenen düşük faizli kredi kampanyaları ile beraber aynı zamanda inanılmaz düzeyde erteleme şansına da sahip olacaksınız. 3 ay ile 10 ay arasında erteleme yapılabilen kredi kampanyaları sürekli olarak Akbank resmi internet sitesi üzerinde paylaşılmaya devam etmektedir. Söz konusu kampanya ile detaylar haberimizin devamındadır.

Akbank Kredi Detayları

Akbank 7500 TL tutarına kadar kredi kullanımını 3 ay ertelemeli şekilde alma hakkı tanıyor. Aynı zamanda kredi kullanımı için hayat sigortası da gerekmediği için masraflarda düşüyor. 3 ay ile 36 ay arasında vade imkanlarından ödenecek olan kredi için ise 1.29 faiz oranı belirlenmiştir.

Akbank 15 bin TL tutarına kadar kullanılacak olan kredileri ise 4 ay ertelemeli şekilde sunmaktadır. Aynı zamanda hayat sigortası içinde koşullar uygun şekilde sağlanmaktadır. Düşük masraflar üzerinden krediyi ise 1.39 faiz oranı üzerinden kullanabilirsiniz. Ödemeler ise 3 ila 36 ay arasında vadelerde yapılabilmektedir.

Her zaman müşterisine cazip şekilde kredi tekliflerini sunan Akbank tarafından 30 bin TL krediyi kullanabilirsiniz. 5 aya kadar ertelemeli şekilde sunulan krediyi ise 1.49 faiz oranları üzerinden 3 ile 36 ay vadesinde ödemeler yapılabilmektedir.

Kapsamlı bir şekilde düzenlediği kredi kampanyaları ile adından söz ettiren Akbank 50 bin TL limitli kredisini 7 ay ertelemeli şekilde kullandırıyor. Masrafları düşük olan kredi için faiz oranı olarak 1.59 belirlenmiştir. 3 ay ile 36 ay vade üzerinden ödeme imkanı tanınmıştır.

Akbank tarafından sunulan ve süper olarak adlandırılmış 150 bin TL limitli krediyi 10 aya kadar ertelemeli şekilde kullanabiliyorsunuz. Kredi için belirlenmiş olan faiz oranı ise 1.69’dur. 3 ay ile 36 ay arasında vadeler üzerinden ödenebilmektedir.

Krediyi kullanmak isteyen vatandaşlar ise internet şubesini kullanarak başvurularını yerine getirebiliyor. Kredi seçeneklerini yine resmi internet sitesi üzerinden inceleme yapabilmek mümkündür.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar