GÜNDEM

Carrefoursa Ramazan Kolilerini Satışa Sundu! 2023 Ramazan Ayı Koli Fiyatları Açıklandı!

Ramazan kolisi satışları için geri sayım başladı. Carrefoursa, Ramazan Ayı'nın olmazsa olmazı gıda ürünlerini barındıran kolileri şimdiden internet sitesine koydu. Hem internetten hem de marketten satın alabilirsiniz. İşte zamlı 2023 Ramazan Kolisi fiyat listesi...

Carrefoursa Ramazan Kolilerini Satışa Sundu! 2023 Ramazan Ayı Koli Fiyatları Açıklandı!

Carrefoursa, her yıl yaptığı gibi bu yıl da Ramazan kolilerini satışa sundu. Ramazan Ayı içerisinde geçerli olacak bu kolilerden dilediğiniz gibi satın alabilirsiniz. Üstelik gıda ürünlerinin içeriği ve fiyatından da söz edeceğiz. Hem maddi durumu olmayanlara yardım hem de şahsi kullanımlar için kolilerin satışa sunulduğu belirtildi.

Bu Yıl Zamlı Satılacak!

Geçtiğimiz yıl ile kıyaslayacak olursak Carrefoursa'nın Ramazan kolilerinin daha da pahalandığını söyleyebiliriz. Öyle ki zam oranının %120'yi geçtiği ifade ediliyor. Aşağıda yer alan listeyi ve görseli incelerseniz sizler de güncel fiyatlara erişim sağlayabilirsiniz.

Carrefoursa Ramazan Kolisi İçeriği

Ürün içeriğine baktığımızda yağ, şeker, un, çay, salça, pirinç, bulgur gibi ürünlerin olduğunu görmekteyiz. Elbette satın alacağınız Ramazan kolisi çeşidine göre bu durum değişkenlik gösterecektir. İşte güncel fiyatlar:

13 ürünlü Ramazan Kolisi 229,90 TL'ye satılıyor.
20 ürünlü Ramazan Kolisi 349,90 TL'ye satılıyor.
25 ürünlü Ramazan Kolisi 429,90 TL'ye satılıyor.
31 ürünlü Ramazan Kolisi 549,90 TL'ye satılıyor.
Son olarak, Axess'e özel %20 indirim yapıldığını da ekleyelim.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar