GÜNDEM

Carrefour Siyah Çayda İndirim Üstüne İndirim Yaptı! Çay Tiryakileri Bu Haberden Memnun Kaldı!

Carrefour'un siyah çayda yaptığı indirim ses getirdi. Çaykur, Tirebolu, Ofçay ve Lipton çay markalarında büyük indirim sağlanıyor. Tiryakiler bu indirime çok sevindi. Detaylara haberimizde yer vereceğiz. Carrefour güncel indirimler ve çay fiyat listesi yayınlandı...

Carrefour Siyah Çayda İndirim Üstüne İndirim Yaptı! Çay Tiryakileri Bu Haberden Memnun Kaldı!

Carrefour'un güncel siyah çay indirimi ile ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Çay satışlarındaki yükselişle birlikte Türkiye'de siyah çayın ne kadar çok sevildiğini bilmeyen yok. Yıllardan beri bu gelenek hiç değişmedi. Siyah çay satışlarında yapılan indirim büyük ses getirdi. Carrefour, önemli bir adım atmışa benziyor. İndirimler kaç gün sürecek bilinmiyor ancak müşteriler marketlere akın etmeye başladı bile.

Siyah Çay Kaç TL'ye Düştü?

Carrefour'un güncel siyah çay fiyatlarına baktığımızda çayın oldukça ucuzladığını görebiliriz. Aktüel ürünler kataloğu kapsamında da ürünler bir süre ucuza satılacak. Şimdilk kampanya kapsamında sizler de rahatlıkla satın alım imkanına erişebileceksiniz. Yakında normal fiyatlardan da satılabilir. Bu yüzden elini çabuk tutan kazanacağa benziyor. Yarım kilo çayın 50 TL'nin altına düşmesi olumlu karşılandı. Üstelik filiz çayın 1 kilosu da 79,95 TL'den satılıyor. Müşteriler, Çaykur'un yanı sıra Tirebolu Ofçay ve Lipton markalarının ürünlerine de göz atmayı tercih etti. Çaykur ürünlerindeki indirim bir süre daha devam edecek. Aşağıdan güncel fiyat listesine ve indirimlere göz atabilirsiniz.

Çay Fiyatlarında Son Durum Güncel Liste!

Çaykur Çay Çiçeği 500 g 46,50 TL
Çaykur Filiz Çay 1 kg 79,95 TL
Tirebolu 42 Özel Üretim Siyah Çay 1 kg 68,90 TL
Ofçay Hazine 500 g 53,90 TL
Lipton Earl Grey 500 g 59,90 TL

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar