POLEMİK

Canlı yayında sunucu Başak Şengül'ü kızdıran tartışma!

CNN Türk ekranlarında yaşanan polemikte sesler çok yükselince sunucu Başak Şengül, tepki gösterdi. MHP'li Metin Özkan ile eski CHP Milletvekili Çetin Soysal'ın tartışmasında taraflar kızışınca Şengül, "Biraz sakin, sesler çok yükseldi ama..." ifadelerini kullandı.

MHP'li Metin Özkan ile eski CHP Milletvekili Çetin Soysal, CNN Türk canlı yayınında karşı karşıya geldi. Başak Şengül'ün moderatörlüğündeki programda Metin Özkan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Bir anda tartışma alevlenince sesler yükseldi. Sunucu Başak Şengül de taraflardan sakin olmalarını istedi fakat tartışma tüm kızgınlığıyla devam etti. 

Şengül, taraflara "Sesler çok yükseldi. Biraz sakin olun" diyerek sözü diğer konuklarına vererek tartışmayı noktaladı. 

İşte CNN Türk'te tansiyonu yükselten o tartışma;

Metin Özkan: Diploması tarihinde böyle alçak bir mektup da yok. Bir alçak bunu yazmış gitmiş. Bugüne geliyorum. Bugün TBMM Grup Toplantı salonunda Esad ile görüşün diyen Sayın Kılıçdaroğlu, Trump ile görüşmeyin diyor. Size de biraz çelişkili gelmiyor mu?

Çetin Sosyal: Hayır..

M.Ö.: Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, bugün ben şunu beklerdim Meclis kürsüsünden. Aynı şeyi İYİ Parti'nin genel başkanına da söylüyorum. Ben şunu beklerdim. Sayın Cumhurbaşkanı, bunu tek Sayın Devlet Bahçeli söyledi. Git kardeşim, aldığın karar doğru da olsa yanlış da olsa. İç siyasette seni yerden yere vururum ama bugün onun günü değil. Senin bugün dik durma günün. Türk milleti adına. Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına. Türk ordusu adına oraya gidiyorsun, dik dur! Dik dur, dik dur arkandayım demesini beklerdim. Bu nedir ya! Bu nedir Çetin Bey ya! Bunun neresini savunuyorsunuz. 

Ç.S.: Dik durma şudur. Çıkıyor diyorsun ki Ey Rahip, bu can bu bedenden olduğu sürece buradan gidemezsin. Ertesi gün aldı gitti. 

M.Ö.: Bugün onu eleştirin, buna bir şey söylemem. 

Tansiyonu yükselten hamaset tartışması

Ç.S.: Cumhurbaşkanı ve sizin partiniz içeriye tamamen ucube sözlerle ayakta tutmaya çalışıyor. Hamasetle dış politika gitmez. 

M.Ö.: Ülkeyi sevmek hamasetse, hamasetin kralını yapıyorum. Vatan bölünmesin demekse, hamasetin kralını yapıyorum. Bayrak inmesin, ezan dinmesin demek hamasetse, hamasetin kralını yapıyorum. Bırak bu işleri yav!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar