GÜNDEM

Canlı yayında hararetli mektup tartışması: Ortam bir anda gerildi!

HaberTürk canlı yayınında Trump'ın Erdoğan'a yazdığı küstah mektup tartışılırken Hadi Özışık, HDP'li Osman Baydemir'in İngiltere'de BBC merkezi önünde Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler yağdırmasına sessiz kalan Barış Yarkadaş'ı sert sözlerle eleştirdi ve Yarkadaş'a: "Bir kişiden ses çıktı mı sizden?" diye sordu.

Hadi Özışık, Barış Yarkadaş, Şâmil Tayyar, Nevzat Çiçek, Berhan Şimşek ve Nihal Bengisu Karaca gündemde yer alan konuları değerlendirmek üzere Habertürk ekranlarında Hülya Hökenek'in moderatörlüğünde Enine Boyuna programına katıldı.

Programda ele alınan ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği mektup konusu hararetli dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Özışık, Trump'ın Erdoğan'a gönderdiği mektuba tepki gösterenlerin, Osman Baydemir'in BBC merkezi önünde Erdoğan'a ve Türkiye'ye hakarete etmesine neden seyirci kaldıklarını sordu.

Özışık, Barış Yarkadaş'a "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Trump'ın yazdığı mektuptan ötürü ağlamaklı hale geldiysen, o mektup zoruna gittiyse, Baydemir'in Türkiye'nin seçilmiş Cumhurbaşkanı'na katil diyerek hakaret etmesi de zorunuza gitsin" dedi. 

Özışık, Sezgin Tanrıkulu'nun Erdoğan'a "Kürtleri katletmeye geldiniz!"dediğini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a "diktatör" yakıştırması yaptığını da vurguladı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar