GÜNDEM

Candaş Tolga'nın ağzı açık kalmış! "Yunan medeni biz barbarız öyle mi? H…. ordan!!!"

Sınırda görev yapan bir güvenlik yetkilisiyle konuştuğunu ve anlattıkları karşısında ağzının açık kaldığını söyleyen Candaş Tolga Işık, Yunanistan’ın mülteci korkusunun geldiği noktanın dünyada kötülüğün ulaştığı boyutu göstermesi açısından ibret verici bir hal aldığını söyledi.

Candaş Tolga'nın ağzı açık kalmış! "Yunan medeni biz barbarız öyle mi? H…. ordan!!!"

İçinde onlarca çocuğun olduğu bir bota bomba atmak, dalga yaratıp batırmaya çalışmak, sahile yanaşan içinde tir tir titreyen insanlarla dolu bota sahilden “Gelmeyin, defolun” diye bağırıp taş atmak...

Yaşlılar, gençler, engelliler, aileler herkes açık açıkta. Mültecilerin hali içler acısı... Posta yazarı Candaş Tolga Işık da "Medeniyetin beşiğinin bugünkü dışişleri bakanına “Göçmenlere yönelik şiddet” hatırlatılıp “Bunu yapmaya hakkınız var mı?” diye soruldu, “Sınırlarımızı koruyoruz” diye yanıt verdi." dedi ve duruma şu sözlerle tepki gösterdi: 

""4 milyon insana kapılarını sonuna kadar açıp, kendi yediğinden, içtiğinden paylaşan Türkler barbar bunlar medeni öyle mi? H…. ordan!!!"

Candaş Tolga Işık'ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

Yunanistan’ın mülteci korkusunun geldiği nokta, dünyada kötülüğün ulaştığı boyutu göstermesi açısından ibret verici bir hal aldı: İçinde onlarca çocuğun hatta bebeğin olduğu bir bota bomba atmak, dalga yaratıp batırmaya çalışmak…

Sahile yanaşan içinde tir tir titreyen insanlarla dolu bota sahilden “Gelmeyin, defolun” diye bağıranlar, taş atanlar… Bu dünya yıkılsın arkadaş. Yıkılsın yeniden kurulsun. Eşkıya dünyaya hükümdar olur mu bilmem ama kötülük çoktan olmuş.

YUNAN MEDENİ BİZ BARBARIZ ÖYLE Mİ?

“Sorsan medeniyetin beşiği biziz” derler. “Her şey Helen ile başladı, medeniyet bizden sonra geldi bu gezegene” derler. “Demokrasinin şahikası Atina’dan çıktı” derler. Bunu diyenler denizin ortasında bir bottaki 3 yaşındaki çocuğa bomba yağdırıyor. Soğuktan donmak üzere olan insanlara “Ölün ama gelmeyin” diye bağırıyor.

Medeniyetin beşiğinin bugünkü dışişleri bakanına “Göçmenlere yönelik şiddet” hatırlatılıp “Bunu yapmaya hakkınız var mı?” diye soruldu, “Sınırlarımızı koruyoruz” diye yanıt verdi. 4 milyon insana kapılarını sonuna kadar açıp, kendi yediğinden, içtiğinden paylaşan Türkler barbar bunlar medeni öyle mi? H…. ordan!!!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar