GÜNCEL

Candaş Tolga noktayı koydu: Hiçbir vasfı olmayan parayı malı göze sokar!

Sosyal medyaya düşen görüntülerin ardından herkes Büşra Nur Çalar'ı konuştu hatta konuşmaya da devam ediyor Bazılarına göre yaptığı görgüsüzlüktü bazılarına göre de israf. Posta yazarı Candaş Tolga da benzerlerini hatırlattı köşesinde ve noktayı koydu: Paradan başka sahip olduğu hiçbir vasfı, değeri olmayan insanların eğilimi parayı, malı mülkü göze sokmak...

Candaş Tolga noktayı koydu: Hiçbir vasfı olmayan parayı malı göze sokar!

Sadece Büşra Nur Çalar değil ki onun gibi neler var... Paradan başka bir şeyi olmayanların tek derdi malını mülkünü göstermek... Candaş Tolga da bu konuya değindi köşesinde ve bu şarafatlı bebek mevlidi ile gündeme gelen meselenin öncesi olduğunu hatırlattı.Posta yazarı bomba bir tespitle noktaladı yazısını:

"Türkiye’de günümüzün trendi görgüsüzlük!"

İNSANIN PARADAN BAŞKA DEĞERİ, VASFI YOKSA...

Kolundaki pahalı saati ve önünde duran lüks aracının anahtarını göze sokarcasına sosyal medyada beğendiği kadına seslenen adamın videosunu seyretmişsinizdir. (https://www.youtube.com/watch?v= zyDD2S9XtrE ) Seyretmediyseniz linki buraya bırakıyorum.

Ardından makam aracı ve pahalı çantasıyla gözümüzü kör eden avukat hanım. En son da bebeğine şatafatlı mevlit yapan hanımefendi... Paradan başka sahip olduğu hiçbir vasfı, değeri olmayan insanların genel eğilimidir bu. Parayı, malı mülkü göze sokmak. Acı ama gerçek: Türkiye’de günümüzün trendi görgüsüzlük!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar