GÜNCEL

Candaş Tolga Işık'tan Mustafa Cengiz'e: Bizi salak yerine koyma!

Kırmızı Çizgi Fitbol programında konuşan Candaş Tolga ışık, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Falcao ile ilgili sözlerine sert çıktı. Işık, "Kimse bizi salak yerine koymasın" dedi.

Candaş Tolga Işık'tan Mustafa Cengiz'e: Bizi salak yerine koyma!

İnternethaber'in Youtube kanalında yayınlanan 'Kırmızı Çizgi Fitbol' programında Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Falcao ile ilgili sarf ettiği sözler masaya yatırıldı.

''Ben de olsam dolayısıyla buraya gelirim''
Mustafa Cengiz'in 'Falcao, Real Madrid ve Atletico Madrid yerine bizi terih etti ve bu yüzden Real Madrid başkanı Perez, bizi tebrik etti' sözlerini değerlendiren Candaş Tolga Işık, ''Mustafa Cengiz'in Falcao'yla ilgili açıklama yapmış. Ben de olsam 9 milyon euro garantiye paraya gelmem. Çünkü burada yıllığı 10 milyon Euro'ya geldi. 30 milyon euro. Falcao'nun cebine kaç para girdiğine bakmam. Kulübün cebinden kaç para çıkacak. Ben de olsam dolayısıyla buraya gelirim. Artı bu kadar rahat Real Madrid'de, Fiorentina'da takılamazsın.

''Lütfen bizi salak yerine koymasın''
Adama sorarlar 'Bu kadar para verdik, bu kadar risk aldık, uçaklar da göbek atarak getirdiniz adamı, niye oynamıyorsunuz.' Böyle bir şey yok. Mustafa Cengiz'in yaptığı transferi yükseltmesine, futbolcusuna sahip çıkmasına saygı gösteririm ama lütfen bizi salak yerine koymasın bizi. Rica ediyorum. Bize böyle Falcao büyük Galatasaraylıymış. Gerek yok yani.''

Mustafa Cengiz neler söylemişti?
Geçtiğimiz günlerde Radamel Falcao'nun Real Madrid'i değil Galatasaray'ı neden tercih ettiğiyle ilgili konuşan Mustafa Cengiz, şu ifadeleri kullanmıştı;

"Buraya para için gelmedi, çok yakın izledik. 8 buçuk milyon euro garanti, 9.5 milyonluk bonuslarla birlikte gelen 2 yıllık yeni sözleşmeyi reddeti Monaco'da. Öyle geldi. Florentino Perez bizi tebrik etti, neden tebrik ettin dediğimizde de 'Biz Falcao'yu istedik, bize Galatasaray'a gideceğini söyledi' dedi. Atletico Madrid de Falcao'yu istemiş. Ancak o bizi tercih etti."

İNTERNETHABER'İN YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar