GÜNCEL

Candaş Tolga Işık'tan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan'a 'kafa dergisi' sitemi!

Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmit Belediye Başkan'ı Fatma Kaplan'a sitem etti. Işık, İzmit Kafası Dergisi adı altında dergi çıkaran Kaplan'a, 'Sayın Başkan, keşke böyle araklama bir iş yapacağınıza insan gibi kapımızı çalsaydınız -en azından nezaketen' diyerek izinsiz bir şekilde KAFA markasının kullanılmasına sitem etti.

Candaş Tolga Işık'tan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan'a 'kafa dergisi' sitemi!

Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmit Belediye Başkan'ı Fatma Kaplan'a sitem etti. Işık, İzmit Kafası Dergisi adı altında dergi çıkaran Kaplan'a, 'Sayın Başkan, keşke böyle araklama bir iş yapacağınıza insan gibi kapımızı çalsaydınız -en azından nezaketen' diyerek izinsiz bir şekilde KAFA markasının kullanılmasına ateş püskürdü. 

İNSAN GİBİ KAPIMIZI ÇALSAYDINIZ... 

Gazeteci yazar Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından İzmit Belediye Başkan'ı Fatma Kaplan'ı hedef aldı. Kaplan'ın bir lansmanla İzmit Kafası Dergisi adlı dergiyi tanıtmasının ardından Işık, izinsiz bir şekilde KAFA markasının kullanılmasına sitem etti. Candaş Tolga, sosyal medya hesabından Fatma Kaplan'ı etiketleyerek, 'Sayın Başkan, keşke böyle araklama bir iş yapacağınıza insan gibi kapımızı çalsaydınız -en azından nezaketen- biz bilabedel KAFA markasını yerel derginiz için kullanma hakkı verirdik hatta İzmitli okurlara daha orjinal bir dergi sunmanız için destek de olurduk...' diyerek sitem etti. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar