GÜNDEM

Candaş Tolga Işık'tan flaş çıkış: İmamoğlu ve Yavaş, her gün yatarken iktidara dua ediyor

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın her gün yatarken tartışmalar ve suni gündemlerle kendilerini diri tutan iktidara ve destekçilerine dua ettiğini düşünüyor.

Candaş Tolga Işık'tan flaş çıkış: İmamoğlu ve Yavaş, her gün yatarken iktidara dua ediyor

Doğruluk payı var... Candaş Tolga Işık'ın çıkarımına göre İmamoğlu ve Yavaş'ın icraatları değil suni gündemler konuşuluyor. Bunu sağlayan da iktidar ve destekçileri...

Bu yüzden Işık diyor ki; İmamoğlu ve Yavaş, her gün yatarken iktidara ve destekçilerine dua ediyordur. 

İşte Işık'ın o tespitleri:

İmamoğlu ve Yavaş için ne CHP ne de “muhalif medya” AK Parti ve yandaş medya kadar çalışmıyordur. Son bombayı gazeteci İsmail Saymaz patlattı: CHP kazanınca İBB iştiraki olan Hamidiye su almama kararı alan kurumlar listesi...

Listenin başında tabii ki AK Parti genel merkezi var. TRT’nin sudan zehirlenme haberi için bir profesöre gittiği iddiaları gündemdeyken bu da üstüne tuz biber oldu. Allah akıl fikir versin.

Bu saçma sapan işlerle gündemi meşgul ederek İstanbul’da ve Ankara’da yeni belediye başkanlarının performansını konuşmamıza fırsat vermeyenler bilmiyorum farkında mı ama İmamoğlu veya Yavaş, sayelerinde her geçen gün daha da oylarını artırıyor.

Ve muhtemelen her gece yatmadan “Allah bu iktidardan ve onun destekçilerinden razı olsun, başımızdan eksik etmesin” diye dua ediyorlardır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar