GÜNDEM

Candaş Tolga Işık'tan Canan Kaftancıoğlu'na: Bu nasıl bir ciddiyetsizliktir?

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, Canan Kaftancıoğlu'nun Necati Özkan'a verdiği tepkinin sosyal medya hesabından olmasına çıkıştı ve "Bu ne ciddiyetsizliktir?" diye sordu.

Candaş Tolga Işık'tan Canan Kaftancıoğlu'na: Bu nasıl bir ciddiyetsizliktir?

CHP'de İmamoğlu'nun İBB seçimlerini kazanmasının hikayesini anlatan "Kahramanın Yolculuğu" kitabı, ortalığı karıştırdı.

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kitabın yazarı Necati Özkan'a sosyal medyadan tepki gösterince Candaş Tolga Işık da Kaftancıoğlu'nun bu tavrunı eleştirdi. 

Işık, Kaftancıoğlu'na "Tepki göstermenin yeri sosyak medya mı?" diye sordu. 

İşte Candaş Tolga Işık'ın Kaftancıoğlu yazısı:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Necati Özkan’ın ‘Kahramanın Yolculuğu’ kitabına yönelik isim vermeden zehir zemberek sözler etti.

Ben ki Canan Hanım’ı İstanbul’daki yerel seçim performansından ötürü yere göğe sığdıramamış, hakkında açılan davada kendisine yapılan haksızlığı dile getirerek savunmuş biriyim.

Ama bu nedir şimdi arkadaş? Koskoca CHP İl Başkanı’nın partisinin bin bir mücadele sonucu kazandığı büyükşehirde kampanyada birlikte çalıştığı bir danışmana yönelik eleştirilerini sıralayacağı yer kendi sosyal medya hesabı mıdır? Bu nasıl bir ciddiyetsizliktir?

Canan Başkan eleştirilerinde haklı olabilir. Hiçbir itirazım yok. Görüşlerini İmamoğlu’yla paylaşır, partisinin yetkili kişi/kurumlarıyla paylaşır. Gerekli aksiyonun alınmasını sağlar. Aldıramıyorsa da gereğini yapar. Ama sosyal medyaya hesabından böyle bir şey yazıp “Al işte sana CHP! 2 gün olmadı seçileli birbirlerine girdiler” dedirterek eline ne geçti anlamış değilim.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar