MEDYA KÖŞESİ

Candaş Tolga Işık'tan bomba kulis: Kars Lobisi ne zaman toplanıyor, lobide kimler olacak?

Posta yazarı Candaş Tolga Işık, bugün köşesinde Türkiye'nin gündeminde uzun süre yer alan Kars Lobisi'nin tekrarının ne zaman yapılacağını yazdı. Candaş Tolga Işık, Kars Lobisi'nin gündeminde 'kaz' olduğunu ve lobiye hangi isimlerin katılacağını yazdı.

Candaş Tolga Işık'tan bomba kulis: Kars Lobisi ne zaman toplanıyor, lobide kimler olacak?

Rahmi Turan'ın iddiaları gündemi sallamaya devam ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir grup gazeteci ve siyasetçinin, Kars kazının tanıtımı amacıyla bir restoranda düzenlenen yemekteki görüntüleri, bir anda Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

Posta yazarı Candaş Tolga Işık, bugünkü köşesine esprili bir dille "Kars Lobisi"ni taşıdı. Candaş Tolga Işık, önümüzdeki günlerde Kars Lobisi'nin kaz gündemi ile yeniden toplanacağını ve lobiye Deniz Zeyrek, Doğan Şentürk, Hadi Özışık, Erdal Torunoğulları, Bingür Sönmez, Ural Aküzüm, Barış Yarkadaş, Zafer Algöz, Serdar Ali Çelikler'in katılacağını belirtti.

Gazeteci Cüneyt Özdemir'e atıfta bulunan Candaş Tolga Işık, "Bu Kars lobisi neymiş arkadaş!" ifadelerine yer verdi. 

Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında yayınladığı videoda, Kars Lobisi'ne dair açıklamalar yapmıştı. Türkiye’de taksici lobisinden sonra en güçlü lobinin Kars lobisi olduğunu iddia eden Cüneyt Özdemir, bu lobi içerisinde; New York Üniversitesi Öğetim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Şirin, Fox TV Ana Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Süleyman Özışık ve Candaş Tolga Işık gibi isimlerin olduğunu söylemişti. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum