ALKIŞ

Candaş Tolga Işık'a alkış

Gazeteci Candaş Tolga Işık, gazeteciliğe atıldığı anları 2019 yılında İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın YouTube kanalında anlatmıştı. O günden bu yana yaşadığı zorlukları anlatan Candaş Tolga Işık, başarılı kariyeri sebebiyle alkışı hak etti.

Gazeteci ve köşe yazarı Candaş Tolga Işık, yıllar evvel İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın YouTube kanalına katıldığı yayında gazeteciliğe başlama serüvenini anlattı. Biyoloji okuyan Candaş Tolga Işık, radyoda yayın yaptığı sırada radyonun Genel Müdürü İlhan Uzundurukan'un radyoda yaptığı işleri, gazetede de yapmasını önerdiğini söyledi.

Candaş Tolga Işık ise biyolog olduğunu ve gazeteden anlamadığını söylemesi üzerine İlhan Uzundurukan'ın, kendisini dönemin Posta Genel Yayın Yönetmeni olan arkadaşı Rıfat Ababay'a yönlendirdiğini anlattı.

Candaş Tolga Işık, yazdığı yazıları Rıfat Ababay'a vermesinin ardından Rıfat Ababay'ın yazdığı tüm yazıları buruşturup yere attığını, hepsinin çöp olduğunu söylediğini ve "senden köşe yazarı olmaz" dediğini belirtti.

O günden bu yana çalışmalarını sürdüren Candaş Tolga Işık, şu anda gazetecilik alanında başarılı kariyerini sürdürürken alkışı da hak ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar