GÜNDEM

Candaş Tolga Işık, Kadir Şeker davasını yazdı: Burnuma pis kokular geliyor!

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, sosyal medyada büyük gündem olan 'Kadir olayı' hakkında yazdığı yazısında, ifadesini değiştiren Ayşe D.'ye tepki gösterdi.

Candaş Tolga Işık, Kadir Şeker davasını yazdı: Burnuma pis kokular geliyor!

Kadir Şeker isimli bir gencin, şiddet uygulayan kocasını bıçakladığı Ayşe D.'nin önce Kadir'e teşekkür etmesi, darp raporu istemesi; ardından ifadesini değiştirip kocasını savunması ve Kadir'i suçlaması, sosyal medyayı ayağa kaldırdığı gibi Candaş Tolga Işık'ın da tepkisini çekti. 

Işık, ifadesini değiştiren Ayşe D.'ye yüklendi ve ''bu olayda burnuma pis kokular geliyor'' dedi. 

Kadir Şeker'in mağdur olduğunu savunan sosyal medya kullanıcıları da yaptıkları paylaşımlarla Ayşe D.'ye tepki gösterirken Kadir'e destek verdi. 

İşte Candaş Tolga Işık'ın Kadir Şeker davasını kaleme aldığı yazısı:

Kadir Şeker davasında mide bulandırıcı gelişmeler yaşanıyor. 19 ayrı suçtan sabıkası olan sevgilisi Özgür Duran’dan şiddet gördüğü sırada Kadir Şeker’in müdahalesiyle kurtulan Ayşe D. ifade değiştirdi. Ve bir anda hayatını kurtaran Kadir Şeker’in aleyhine konuşmaya başladı.

Kendisi için raporu almaya giden Ayşe Hanım şimdi darp edilmediğini söylüyor. Dahası ölen sevgilisinin Kadir Şeker tarafından sebepsiz yere darp edildiğini ima ederek “Üniversite öğrencisinin cebinde bıçağın ne işi var?” diyerek mevzuyu tamamen Kadir Şeker’in aleyhine çevirme gayreti içine girmiş.

Mahkeme heyeti derhal Özgür Duran’ın yakınları ve Ayşe D. arasında son günlerdeki iletişimi takibe almalı. Bu işin içinden pis kokular geliyor! Ne oldu da bir anda Ayşe D. böyle 180 derece döndü? Ayşe D.’nin sevgilisi Özgür Duran için kullandığı şu ifadeye bakın: “19 suçtan sabıkası olması onu kötü biri yapmaz, ne yaptıysa uyuşturucudan yaptı.”

19 suçtan sabıkalı uyuşturucu bağımlısı birine ‘kötü’ denmiyor ama fen lisesi mezunu, yabancı dil konuşan, tek hayali hekim olmak olan bir çocuğa katil diyeceğiz öyle mi? Hadi ordan!

Yazının tamamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar