POLEMİK

Canan Kaftancıoğlu ve İsmail Saymaz birbirine girdi: Karantinaya alınmanızda fayda görüyorum

Koronavirüs tehlikesine rağmen CHP Beşiktaş'ta 14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongresi CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu öncülüğünde gerçekleştirildi. CHP'ye desteği ile bilinen İsmail Saymaz, Kaftancıoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Saymaz, ‘Üstelik Canan Kaftancıoğlu’nun mesleği doktorluk. Bu vurdumduymazlık nasıl mümkün olabiliyor, hiç anlamıyorum’ dedi.

Canan Kaftancıoğlu ve İsmail Saymaz birbirine girdi: Karantinaya alınmanızda fayda görüyorum

CHP 14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongresi'nin gerçekleştirilmesi gazeteci İsmail Saymaz'ı çok kızdırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösteren Saymaz "Rastgele yaşıyoruz" dedi ve gerisini de getirdi.

Gazeteci İsmail Saymaz kongre için “AKP’liler Umre’cileri ziyaret ederken, CHP’liler kadın konferansı yapıyor. Rastgele yaşıyoruz. Üstelik Canan Kaftancıoğlu’nun mesleği doktorluk. Bu vurdumduymazlık nasıl mümkün olabiliyor, hiç anlamıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu da İsmail Saymaz’ın attığı tweet’i alıntılayarak “Virüs yayılımı nasıl olur?Yurtdışı kaynaklı kontaminasyon ve riskleri nelerdir? Elma ile armut nasıl kıyaslanır?Önlemler alınarak bir toplantı nasıl yapılır? AKP’yi eleştirebilmek için yanına CHP’yi de koymalıyım kolaycılığı ve fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olma cehaleti” dedi.

Saymaz, Kaftancıoğlu’na karantina önerisinde bulunarak “Canan hanım, sizi Türk hekimlerine emanet ediyorum. Kadın kongresinden sonra hem ruhsal, hem bedensel, hem de siyasal açıdan karantinaya alınmanızda fayda görüyorum. dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum