GÜNDEM

Canan Kaftancıoğlu, CNN Türk’e açıklama yaptı, Barış Yarkadaş'tan sitem geldi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CNN Türk ekranlarına açıklama yaptı. Barış Yarkadaş ise daha önce ekrana çıkan ve ihraç edilen isimleri hatırlattı.

Canan Kaftancıoğlu, CNN Türk’e açıklama yaptı, Barış Yarkadaş'tan sitem geldi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun CNN TÜRK'e açıklama yapmasının ardından Barış Yarkadaş'tan haklı bir sitem geldi. Yarkadaş, daha önce CNN Türk’e çıktıkları için ihraç edilen isimleri hatırlattı. 

Yarkadaş şu ifadeleri kullandı:

1- CHP İstanbul İl Başkanlığı koltuğunda oturan Kaftancıoğlu CNN TÜRK'e açıklama yapıyor; Grup Başkanvekili Engin Altay programa mesaj yolluyor. CNN TÜRK'e çıktıkları için partimizden atılan İrem Çiçek ve Ümit Kocasakal'dan özür dilenmeli ve üyelikleri derhal yenilenmelidir.

2- Üstelik boykot delik deşik edildi. CHP'li tüm belediye başkanları kendilerine uzatılan CNN TÜRK mikrofonuna konuşuyor. Başkanlar boykotu delince YDK görmezden geliyor. "Düz üye" ekrana çıkınca ihraç... Bir de "Genel Başkandan izin alıp" çıkanlar var. Böyle saçmalık olmaz!

3-CNN TÜRK boykotu başladığı günden bu yana; "partinin boykot kararı olduğu için" tüm yayın davetlerini reddettim. Üstelik mesleğim gazetecilik ve mesleğimden feragat ederek bunu yaptım. Ve yine üstelik; CNN TÜRK'te defalarca aleyhimde konuşulduğu halde cevap da vermedim. Neyse..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar