GÜNDEM

Can Ataklı'ya ağır sözler: Dikkat, Can konuşacak! Zeki olanlar dinlemesin!

Nethaber yazarı Cengiz Gülaç, yaptığı konuşma ile tepkileri üzerine çeken Can Ataklı'ya açtı ağzını yumdu gözünü.

Can Ataklı'ya ağır sözler: Dikkat, Can konuşacak! Zeki olanlar dinlemesin!

Can Ataklı'nın CHP'de yaşanan taciz olayları ile ilgili "Yollu" ifadesi ile skandal bir yoruma imza atan Can Ataklı'nın bu seferki sözlerin duyunca yine "yollu" ifadesini hatırladığını belirten Gülaç, Ataklı'nın skandal çıkışlarını tek tek hatırlattı.

İşte o yazı:

Can Ataklı hakkında soruşturma açıldığı haberini duyunca aklıma ilk önce Can’ın uzmanlık alanı olan “yollu” meselesi geldi!

Dedim acaba CHP’de bir taciz skandalı daha mı oldu!

Meğer mevzu başkaymış. Can içinde “Erdoğan seçime gitmez, darbeyle gider, salgınla, büyük bir afetle, savaşla gider” gibi yüksek seviyede nefret ve faşizm içeren, düşük seviyede zekâ barındıran cümleler kurmuş!

Can, CNN Türk’e bağlanıp Ahmet Hakan’ın programında sözlerim montajlanmış deyince “zırva tevil götürmez” demedim ve 14 dakikalık videonun tamamını izleyerek Can’ın zekâsına maruz kaldım!

Radyasyona maruz kalmak gibi bir şey! Vücudunuzda pek etkisi yok ama beyin hücrelerini zayi ediyor!

Hastanelerde röntgen odalarının girişinde hamile kadınların radyasyona maruz kalmaması için uyarı olur ya, Can’ın videolarının başında da uyarı olmalı bence!

“Dikkat, Can konuşacak! Zeki olanlar dinlemesin!”

Evet, zırva gerçekten tevil götürmüyor. Tıpkı kinin ve nefretin tevil götürmediği gibi…

Can o 14 dakikalık videoda bir torba şey saçmalamış..

Erdoğan seçime gitmez demiş. Sonra gider demiş. Kazanamayacağı seçime gitmez demiş tekrar. Kaybederse başına çok iş gelir demiş. Seçimle gitmeyeceğine göre darbeyle olabilir ama darbe ortamı görmüyorum demiş. Ancak salgın hastalıkla, bir afetle, yangınla, depremle, savaşla gidebilir demiş…

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar