KAYBETTİ

Can Ataklı kaybetti

Tele1 kanalının sunucusu Can Ataklı, 'Selamün aleyküm' denmesinden rahatsız olduğunu söyledi. Tele1'de kendi sunduğu canlı yayında konuşan Ataklı, "Ben demem ama şimdi moda o. 'Selamün Aleyküm' demek şart değil. Onu söyleyince Müslüman olmuyorum' açıklamalarıyla günün kaybedeni oluyor.

Can Ataklı kaybetti

Hakaret içeren yorumlarıyla  gündem olan Tele1 kanalının sunucusu Can Ataklı, şimdi de 'iyi günler' yerine 'Selamün aleyküm' denmesinden duyduğu rahatsızlıkla sosyal medyanın gündeminde.

Tele1 canlı yayınında kendi sunduğu programda açıklamalarda bulunan Ataklı, 'Selamün aleyküm' dendiğinde Müslüman olunmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:  Ben demem ama şimdi moda o. Çocuklara bile öyle söylettiriyorlar. Şart değil 'Selamün aleyküm' demek, onu deyince Müslüman olmuyorum; bunu demek istiyorum. Abi niye Arapça söylüyorsun? 'İyi günler' demek, 'selamlar' demek. 'Allah'ın selamı üzerinde olsun' deniyor ama o 'Allah'ların' anlamına geliyor, bu da ayrı mesele. Ataklı tepki çeken bu sözleri nedeniyle günün kaybedeni oluyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar