GÜNCEL

Can Ataklı Allah'ın selamına da saldırdı! Niye 'Selamün Aleyküm' diyorsunuz!

Tuhaf çıkışlarıyla tanınan gazeteci Can Ataklı, yeni bir tartışma konusu yarattı. Ataklı, "Şart değil Selamün Aleyküm demek, onu söyleyince Müslüman olmuyorum" diyerek gereksiz bir çıkış gösterdi.

Tuhaf çıkışlarıyla tanınan Can Ataklı canlı yayında söylediği sözlerle yeni bir tartışma konusu yarattı.  Yanlışlıkla "Selamün Aleyküm"diyen Ataklı, durumu kendince toparlamaya çalışınca sözleriyle tepki çekti.  Ataklı, "Ben demem ama şimdi moda o ya." diyerek gereksiz bir çıkış gösterdi. 

"ŞART DEĞİL SELAMÜN ALEYKÜM DEMEK, ONU SÖYLEYİNCE MÜSLÜMAN OLMUYORUM"

"Çocuklara bile öyle söylettiriyorlar. İlle o Hz.Musa'dan başlayan Şalom'dan gelen şey, kızıyorlar söyleyince ama ne yapalım yani. Esası o, sorun Yahudilere anlatsınlar. Yani şart değil Selamün Aleyküm demek, onu söyleyince Müslüman olmuyorum, onu demek istiyorum.

"ALLAH'IN SELAMI DEĞİL O AYRICA, ALLAH'LARIN ANLAMINA GELİYOR"

Ama şimdi küçücük çocuklar söylüyor. Abi niye Arapça söylüyorsun , iyi günler demek, selamlar demek. Efendim Allah'ın selamı üzerinde olsun. Allah'ın da değil ayrıca o Allah'ların anlamına geliyor o da ayrı mesele.

"İŞTE AĞIZ ALIŞKANLIĞI OLMUŞ"

Yani hep bir yanlış üzerine gidiyoruz. Ama işte bu ağız alışkanlığı olmuş, yanlış yapmayasınız diye. Yanlışı bil devam et ama bil yaptığın yanlışı diye söylüyorum."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar