GÜNDEM

Çalışana da Promosyon Veriliyor! Hem de 27 Bin TL Hesaba Yatırılacak!

Promosyon ödemelerinde çığır açan teklif geldi. 27 bin TL ödeme için harekete geçildi. Bu sefer çalışanlar da yüksek miktarda promosyon parası alabilecek. Hangi kurumun çalışanlarına ek ödeme yapılacak? Detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı bile.

Çalışana da Promosyon Veriliyor! Hem de 27 Bin TL Hesaba Yatırılacak!

Çalışanların hesabına ödenen promosyon ödemeleriyle ilgili detaylar paylaşıldı. Son zamanlarda öyle ödemeler yapılıyor ki duyunca şaşıracaksınız. Güncel olarak kaç TL ödeneceğine ilişkin bilgileri aktaracağız.

27 Bin TL Ödeme İçin Duyuru!

Ulaştırma Memur-SEN'den gelen duyuruda çalışanların hesabına 27 bin TL ödenmesi kararlaştırıldı. Açıklamada ise ”DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin’in girişimleriyle 2023’ten geçerli olmak üzere üç yıl için personelin hesabına 27.000 TL tek seferde yatırılacak. 2022 yılı için ödenen 8500 TL ise iade edilmeyecek. Promosyonların hesaplara yatırılma tarihi ise önümüzdeki günlerde protokolün imzalanması sonrasında açıklanacak.” ifadesine yer verildi.

İşçi Promosyonu Nasıl Alınır?

İşçi promosyonu almanız, çalıştığınız kurumun bankalar ile promosyon ihalesi yapması ve bir anlaşmaya varmasına bağlıdır. Bu sayede sizler de ödeme almaya hak kazanabilirsiniz. Elbette 3 yıl maaş hesabını belirlenen bankada tutacağınıza dair taahhüt vermeniz gerekecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar